CELEBRITIES

Η επιστολή της Κέιτ Μίντλετον - Από ποιους ζητάει συγγνώμη και γιατί


JTeam

9 Ιουνίου 2024

Η επιστολή της Κέιτ Μίντλετον - Από ποιους ζητάει συγγνώμη και γιατί
Splash Ideal Images
Δες αναλυτικά όλα όσα γράφει

Η Κέιτ Μίντελον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, που όπως γνωρίζετε πολύ καλά υποβάλλεται το τελευταίο διάστημα σε προληπτική χημειοθεραπεία για τον καρκίνο, έστειλε επιστολή σε μια στρατιωτική μονάδα.

Ο λόγος; Ήθελε να ζητήσει συγγνώμη επειδή θα απουσιάσει από μια στρατιωτική παρέλαση, προσθέτοντας πως ελπίζει να επιστρέψει πολύ σύντομα στα καθήκοντά της.

Η επιστολή της Κέιτ Μίντλετον

«Το να είμαι Συνταγματάρχης παραμένει μια μεγάλη τιμή και λυπάμαι πολύ που δεν θα μπορέσω να κάνω τον χαιρετισμό στη φετινή Επιθεώρηση του Συνταγματάρχη (Colonel's Review)», έγραψε η Κέιτ σε μια επιστολή προς τον επικεφαλής του συντάγματος των Ιρλανδών Φρουρών.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Σας παρακαλώ μεταφέρετε τη συγγνώμη μου στο Σύνταγμα, εντούτοις ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους ξανά πολύ σύντομα».

Η επιστολή αυτή με ημερομηνία 3 Ιουνίου, αναρτήθηκε στην πλατφόρμα Χ από το σύνταγμα των Ιρλανδών Φρουρών και την βλέπεις αμέσως μετά.

Η επίσημη πρόβα Colonel's Review λαμβάνει χώρα μία εβδομάδα πριν από μια σημαντικότερη παρέλαση προς τιμή των γενεθλίων του μονάρχη, ως μέρος των εορτασμών Trooping the Colour.

Πάντως, τόσο κύκλοι κοντά στην Κέιτ, όσο και ο ίδιος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, έχουν αναφέρει πως η χημειοθεραπεία «πάει καλά» και πως είναι αισιόδοξοι για την υγεία της.

Η ίδια αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι υποβάλλεται σε θεραπεία, αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα, στις αρχές της χρονιάς.

Η απάντηση στην επιστολή της

Οι Ιρλανδοί Φρουροί απάντησαν στην επιστολή της πριγκίπισσας Κέιτ στο Twitter, γράφοντας: «Οι Ιρλανδοί Φρουροί συγκινήθηκαν βαθιά όταν έλαβαν μια επιστολή από την Συνταγματάρχη μας, την Αυτής Βασιλική Υψηλότητα, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας σήμερα το πρωί. Συνεχίζουμε να ευχόμαστε στην Αυτής Βασιλική Υψηλότητα καλή ανάρρωση και της στένουμε τις καλύτερες ευχές μας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.