CELEBRITIES

Ολιβιέ Ρουστέν, Κάιλι Μινόγκ, Τζο Τζόνας και πολλοί ακόμα celebrities στα εγκαίνια του One&Only Aesthesis στην Αθηναϊκή Ριβιέρα


JTeam

11 Ιουνίου 2024

Ολιβιέ Ρουστέν, Κάιλι Μινόγκ, Τζο Τζόνας και πολλοί ακόμα celebrities στα εγκαίνια του One&Only Aesthesis στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Kylie Minogue - Olivier Rousteing (Photo by Darren Gerrish/Getty Images )
Κορυφαίοι καλλιτέχνες, μοντέλα και celebrities από ολόκληρο τον κόσμο έδωσαν το «παρών» στα λαμπερά εγκαίνια

10 Ιουνίου 2024, Αθήνα – Το Grand Opening Party του One&Only Aesthesis, του πρώτου ελληνικού project της Kerzner International, συγκέντρωσε αμέτρητες λαμπερές παρουσίες από το εξωτερικό και τη χώρα στο πιο μαγικό παραθαλάσσιο καταφύγιο σε ένα weekend γεμάτο με συναρπαστικά happenings. Έτσι, στον ίδιο χώρο βρέθηκαν σημαντικές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό κόσμο όπως οι Κάιλι Μινόγκ, Τζο Τζόνας, Κιμ Κατράλ, Λουκ Έβανς, Λίαμ Χέμσγουορθ, Σανέλ Ιμάν, Καρολίν Νταρ, Τζον Κορταχαρένα και Ολιβιέ Ρουστέν.

Την Παρασκευή, πριν το μεγάλο Opening Party, οι σταρ επισκέφθηκαν τις πολυτελείς Glam Suites όπου αφέθηκαν στα χέρια της ομάδας των beauty experts και των makeup artists του διάσημου beauty brand Guerlain, spa partner του One&Only Aesthesis. H γιορτή ξεκίνησε με την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία, στην εναρκτήρια βραδιά λειτουργίας του Manko Athens, ενός day to night προορισμού στο One&Only Aesthesis, ο οποίος συνδυάζει την περουβιανή γαστρονομία με το nightlife και τα signature live μουσικά event του Manko. Καθώς ο ήλιος έδυε, οι προσκεκλημένοι συγκεντρώθηκαν για να φωτογραφηθούν στο red carpet με τις λαμπερές εμφανίσεις τους να φέρνουν στο σήμερα τη νοσταλγική αίγλη της χρυσής εποχής της Γλυφάδας.

Jenny.Gr
Kylie Minogue (Photo by Darren Gerrish/Getty Images)

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν κοκτέιλ με θέα τις εσωτερικές πισίνες του Manko πριν μεταφερθούν στην εξωτερική βεράντα, όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά από
τα statement πιάτα του μενού, όπως φρέσκο cebiche και sashimi, κόκκινες γαρίδες σερβιρισμένες με χαβιάρι, ψητό χταπόδι και φρέσκο ψητό ψάρι σερβιρισμένο σε φύλλα
μπανάνας. Με φόντο το ηλιοβασίλεμα, το Manko Athens εγκαινίασε τα διάσημα μουσικά live με fusion ήχους από όλο τον κόσμο, με τους EKOA να δίνουν τον τόνο συνδυάζοντας τους ήχους του DJ με live μουσική. Στη συνέχεια, οι προσκεκλημένοι οδηγήθηκαν μέσω ενός φωτισμένου μονοπατιού δίπλα στη θάλασσα στο exclusive πάρτι που στήθηκε γύρω από την πισίνα Aesthesis.

Jenny.Gr
Joe Jonas (Photo by Darren Gerrish/Getty Images)

Το πάρτι απογειώθηκε με ένα live set από τον παγκοσμίου φήμης DJ και μουσικό παραγωγό DJ Betto και συνεχίστηκε με τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή, Σάκη Ρουβά να ανεβαίνει στη σκηνή και να ερμηνεύει πολλές από τις επιτυχίες του. Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε με το εντυπωσιακό performance της SYNTHONY Orchestra, μιας 20μελούς ορχήστρας, συνοδευόμενης από διεθνούς φήμης DJs και vcocalists, που ερμήνευσαν αγαπημένα dance κομμάτια.

Jenny.Gr
Kim Cattrall (Photo by Darren Gerrish/Getty Images)

Η απόλυτη συνεργασία του καλοκαιριού με τον οίκο Balmain για το One&Only Aesthesis

Το εορταστικό weekend ολοκληρώθηκε το Σάββατο με ένα brunch και pool party με guest host τον Olivier Rousteing, τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Balmain, όπου αποκαλύφθηκε η συνεργασία Οne&Only Aesthesis x Balmain και το pool takeover. Oι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα live DJ set από τον Μike Deleasa, πίνοντας κοκτέιλ όπως τα Aegean Mule, Peach & Spritz, το μη αλκοολούχο Americano και τα κρασιά Kylie Minogue Côte de Provence Rosé και Kylie Minogue Prosecco D.O.C. Ένα brunch menu σχεδιασμένο ειδικά για την περίσταση σερβιρίστηκε στο εστιατόριο Ora by Ettore Botrini και περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, carpaccio βοδινού, φρέσκες σαλάτες και ψητό λαβράκι.

Jenny.Gr
Chanel Iman (Photo by Milos Bicanski/Getty Images)

Όπως αποκαλύφθηκε την τελευταία ημέρα του Οne&Only Aesthesis Grand Opening Party, η κεντρική πισίνα του resort έχει μεταμορφωθεί με τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζει την καλλιτεχνική ματιά και τα χαρακτηριστικά prints του εμβληματικού παριζιάνικου οίκου μόδας, Balmain. Εμπνευσμένο από τους δαιδαλώδεις διαδρόμους των κήπων της Γαλλικής Αναγέννησης, το μοτίβο “Λαβύρινθος” του Balmain με τα μπλεγμένα μεταξύ τους «B» και «P» κοσμεί τον χώρο της πισίνας. Επιπλέον, καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, όλες οι ομπρέλες, οι πετσέτες, τα μαξιλάρια στις ξαπλώστρες, οι πλωτές ξαπλώστρες και οι καμπάνες γύρω από την πισίνα θα είναι διακοσμημένα με το αναγνωρίσιμο εμβληματικό σχέδιο του Balmain, με στοιχεία από την Pre-Fall συλλογή του οίκου να βρίσκονται διάσπαρτα παντού.

Jenny.Gr
Luke Evans (Photo by Darren Gerrish/Getty Images)

Το summer takeover σηματοδοτεί επίσης την κυκλοφορία μιας limited edition Balmain – One&Only τσάντας, τη 1945 Cabas. Πήρε το όνομά της από το έτος ίδρυσης του οίκου Balmain, και χαρακτηρίζεται από τη χαλαρή, oversized σιλουέτα, τα έντονα χρυσά στοιχεία και το λογότυπο του οίκου στη γραμματοσειρά sans-serif. Η συγκεκριμένη tote bag αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ του Balmain. Η ειδική έκδοσή της που προέκυψε από τη συνεργασία Balmain-One&Only, πωλείται αποκλειστικά στο κατάστημα NEO του resort. Διαθέσιμη σε μαύρο ή λευκό, η special edition της 1945 Cabas αποτυπώνει ιδανικά την αφοσίωση του υπερπολυτελούς θέρετρου σε μια διαχρονική, άψογη αισθητική.

Jenny.Gr
Liam Hemsworth (Photo by Darren Gerrish/Getty Images)

Καθ’ όλη τη διάρκεια του λαμπερού weekend, οι A-listers είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από θεραπείες και workshops ομορφιάς και ευεξίας στο Guerlain Spa του Οne&Only Aesthesis, του πρώτου spa του brand στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα καταφύγιο ολιστική ευεξίας, όπου οι beauty experts της Guerlain προσφέρουν μια μοναδική σειρά από εμπειρίες σχεδιασμένες ειδικά για το resort, όπως "Η Νύμφη της Αθηναϊκής Ριβιέρας" - ένα τελετουργικό για όλες τις αισθήσεις που περιλαμβάνει ποδόλουτρο, περιποίηση προσώπου με ροζ quartz, απολέπιση σώματος και ένα εξαίσιο μασάζ.

Jenny.Gr
Caroline Daur (Photo by Darren Gerrish/Getty Images)

Με στόχο την ουσιαστική ανάδειξη της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το Guerlain Spa παρείχε επίσης, κατά τη διάρκεια του εορταστικού weekend, μοναδικές εμπειρίες, όπως Sound Heeling Yaga κι ένα Master Perfumer Workshop. "Το Grand Opening Party αποτελεί μια σημαντική στιγμή, καθώς γιορτάζουμε το άνοιγμα του πρώτου resort της Kerzner στην Ελλάδα, του One&Only Aesthesis”, δήλωσε ο Philippe Zuber, CEO της Kerzner International: “Παράλληλα, είναι μια απόδειξη της δέσμευσής μας να διοργανώνουμε εξαιρετικά events και ξεχωριστές εμπειρίες. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ελπίζουμε ότι αυτό το φαντασμαγορικό weekend θα μείνει για καιρό χαραγμένο στη μνήμη τους, καθώς υποδεχόμαστε μια νέα χρυσή εποχή για αυτό το γοητευτικό καταφύγιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας”.

Jenny.Gr
Jon Kortajarena (Photo by Darren Gerrish/Getty Images)

Το One&Only Aesthesis βρίσκεται στον χώρο όπου κάποτε ήταν χτισμένα τα θρυλικά Αστέρια που άνοιξαν τις πόρτες του στα μέσα της δεκαετίας του '50 και υπήρξαν δημοφιλής προορισμός για τη διεθνή ελίτ τις δεκαετίες του '60 και του '70. Η φιλοσοφία του υπερπολυτελούς resort παραπέμπει στις χρυσές ημέρες της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ένα τόπο όπου η μοντέρνα αρχιτεκτονική των μέσων του 20ου αιώνα συναντά το διαχρονικό barefoot glamour, τις ξεχωριστές εμπειρίες και τις υψηλού επιπέδου σύγχρονες υπηρεσίες.

Jenny.Gr
Kylie Minogue - Olivier Rousteing (Photo by Darren Gerrish/Getty Images )

Αυτή η πιο πρόσφατη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του One&Only δίνει νέα πνοή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, προσκαλώντας επισκέπτες από όλον τον κόσμο να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες, εξαιρετική κουζίνα και μια ζωντανή, γοητευτική ατμόσφαιρα αντάξια της ιστορίας της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.