CELEBRITIES

Τζουντ Λο: «Όταν ήμουν νεότερος, προσπαθούσα να παίρνω ρόλους κόντρα στην εμφάνισή μου. Τώρα το μετανιώνω»


JTeam

11 Ιουνίου 2024

Τζουντ Λο: «Όταν ήμουν νεότερος, προσπαθούσα να παίρνω ρόλους κόντρα στην εμφάνισή μου. Τώρα το μετανιώνω»
SPLASH via Ideal Image
Ο Τζουντ Λο τόνισε σε νέα συνέντευξή του ότι έχει μετανιώσει κάποιες επιλογές στην καριέρα του

Ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται την «εξωτερική εμφάνιση», από τα νεανικά του χρόνια, μέχρι σήμερα, έχει αλλάξει σημαντικά για τον Τζουντ Λο. Ο ηθοποιός, διάσημος για τους διάφορους χαρακτήρες που έχει υποδυθεί κατά καιρούς, με τον ρόλο του ως Ντίκι Γκρίνλιφ στην ταινία «The Talented Mr Ripley» (1999), να είναι σίγουρα ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους, τόνισε σε νέα συνέντευξή του ότι έχει μετανιώσει κάποιες επιλογές στην καριέρα του.

Ο Τζουντ Λο, στον τελευταίο ρόλο του, στην ταινία εποχής «Firebrand» μας έχει φέρει σε επαφή με μια πιο αντισυμβατική εκδοχή του, καθώς μεταμορφώθηκε στον Ερρίκο Η'. Ο ίδιος, μιλώντας στο περιοδικό «DuJour», δήλωσε ότι βρήκε «ικανοποιητικό» το να υποδύεται έναν βασιλιά, αντί να «μπαίνει» σε τυπικούς ρόλους. «Όταν ήμουν νεότερος, δεν αισθάνθηκα ότι πραγματικά έγειρα ποτέ στο να παίξω τον όμορφο, αλλά υπήρχαν ρόλοι που απαιτούσαν μια ελκυστική ενέργεια», τόνισε ο ίδιος στις δηλώσεις του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ίδιος αποκάλυψε πως «προσπαθούσα να παίξω ενάντια στην εμφάνισή μου στις αρχές της δεκαετίας των 20, και τώρα που είμαι πλαδαρός και φαλακρός, εύχομαι να είχα παίξει με βάση την εμφάνισή μου». Μιλώντας για τον νέο του ρόλο, στην ταινία που παίζει απέναντι από την Αλίσια Βικάντερ, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως εκτός από το ότι τα τελευταία χρόνια, έχει αναλάβει διαφορετικούς ρόλους που «δεν χρειαζόντουσαν κανενός είδους έλξη», στον νέο ρόλο του, ένιωσε πως «ήταν ικανοποιητικό να μην χρειάζεται να ανοίξει αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.