CELEBRITIES

Τζαμίλα Τζαμίλ: «Μέχρι τα 30 δεν είχα φάει κανονικό γεύμα, κατέστρεψα τα όργανά μου»


JTeam

12 Ιουνίου 2024

Τζαμίλα Τζαμίλ: «Μέχρι τα 30 δεν είχα φάει κανονικό γεύμα, κατέστρεψα τα όργανά μου»
Splash by Ideal Image
Η Τζαμίλα Τζαμίλ μιλάει για τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπισε από την παιδική ηλικία της

Για τις διατροφικές διαταραχές που την ταλαιπώρησαν πάνω από 10 χρόνια μίλησε η Τζαμίλα Τζαμίλ σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast «Let's Talk Off Camera». Η 38χρονη ηθοποιός περιέγραψε το περιστατικό που τη «σημάδεψε» και της δημιούργησε ανασφάλεια για το σώμα της, ανοίγοντας έτσι ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή της.

Ήδη από την παιδική ηλικία της, η Τζαμίλα Τζαμίλ αντιμετώπιζε διατροφικές διαταραχές, καθώς αρνούνταν να καταναλώσει κανονική μερίδα φαγητού για να μην πάρει βάρος. Όλα ξεκίνησαν στο περιβάλλον του σχολείου, με την ίδια να αναφέρει πως κλήθηκε να ζυγιστεί μπροστά σε όλους τους συμμαθητές της για ένα σχολικό έργο.

Η «μάχη» με τα κιλά την ακολούθησε μέχρι και τα 30 χρόνια της, επιμένοντας να μην καταναλώνει κανονικές μερίδες φαγητού, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να βλάψει την υγεία των ζωτικών οργάνων της. «Η ανορεξία με έκανε ένα εξαντλημένο, βαρετό, εμμονικό άτομο που σκεφτόταν συνέχεια πώς να χάσει τα κιλά του», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Παράλληλα, η Τζαμίλα Τζαμίλ παραδέχτηκε πως έκανε εξαντλητικές δίαιτες και κατανάλωνε χάπια για να καταφέρει να ρυθμίσει στο μικρότερο δυνατό αριθμό τα κιλά της. Ειδικότερα, είπε: «Έπαιρνα οποιοδήποτε χάπι και ακολουθούσα οποιαδήποτε διατροφή σύστηνε η Όπρα. Ξέρετε, οποιαδήποτε δίαιτα για σούπερμοντελ με πολύ λίγες θερμίδες».

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Πλέον, ούσα στην πιο ώριμη φάση της ζωής της και έχοντας συνειδητοποιήσει πόσο έβλαπτε το σώμα της στην προσπάθειά της να γίνει όλο και πιο αδύνατη, η Τζαμίλα Τζαμίλ στέλνει σε όλες τις γυναίκες που ταλαιπωρούνται από διατροφικές διαταραχές ένα ηχηρό μήνυμα, θέλοντας να τις βοηθήσει να προστατέψουν την υγεία τους.

«Λυπάμαι πολύ που έθεσα σε τόσο σοβαρό κίνδυνο το σώμα και το μέλλον μου για ένα πρότυπο ομορφιάς και για να προσπαθήσω να ταιριάξω με άλλους ανθρώπους. Γι’ αυτό με ενοχλεί, όταν προωθούνται δημόσια δίαιτες, γιατί γίνεται τόσος λόγος για τους κινδύνους του να είσαι υπέρβαρος και δεν γίνεται λόγος για τους κινδύνους του να μην τρως αρκετά», τόνισε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.