CELEBRITIES

Κρις Μπράουν: Έμεινε «κολλημένος» στον αέρα σε συναυλία του - Ο εκνευρισμός με τους τεχνικούς


JTeam

14 Ιουνίου 2024

Κρις Μπράουν: Έμεινε «κολλημένος» στον αέρα σε συναυλία του - Ο εκνευρισμός με τους τεχνικούς
Getty Images / Imeh Akpanudosen
Ο Κρις Μπράουν δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του

Οι συναυλίες και γενικότερα τα μεγάλα events πολλές φορές έχουν απρόοπτα, τα οποία πρέπει να διαχειριστείς κυριολεκτικά στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο, όταν οι αναποδιές συμβαίνουν πριν από την έναρξη του εκάστοτε event όλα μπορούν να τεθούν εντός ελέγχου. Τι γίνεται, όμως, αν συμβούν κατά τη διάρκειά του; Ο Κρις Μπράουν από προχθές ξέρει.

Ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε την Τρίτη 12 Ιουνίου στο Νιου Τζέρσεϊ, προκειμένου να παραχωρήσει μια μεγάλη συναυλία για τους θαυμαστές του. Μία από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η στιγμή που σηκώθηκε - με τη βοήθεια μιας ειδικής κατασκευής - στον αέρα και συνέχισε να τραγουδάει πάνω απ' όλο το στάδιο.

Όταν το act ολοκληρώθηκε και ο Κρις Μπράουν περίμενε την τεχνική ομάδα να τον κατεβάσει και πάλι στο έδαφος, ώστε να συνεχίσει το πρόγραμμα, άρχισαν τα προβλήματα. Ειδικότερα, ο μηχανισμός της κατασκευής «κόλλησε», με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να μείνει για αρκετή ώρα στον αέρα. Ο ίδιος έχασε την ψυχραιμία του και δεν κατάφερε να κρύψει τον θυμό του προς τους αρμόδιους τεχνικούς.

Παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε, τα νεύρα του Κρις Μπράουν και το σοκ του κοινού, αυτό το «επεισόδιο» είχε αίσιο τέλος. Οι συνεργάτες του τραγουδιστή έσπευσαν να μεταφέρουν στη σκηνή μια μεγάλη σκάλα, βοηθώντας τον να απεγκλωβιστεί από την κατασκευή. Ο τραγουδιστής πάτησε με ανακούφιση στα σκαλιά, έλυσε τα σχοινιά και πήδησε στη σκηνή.

Ο Κρις Μπράουν δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει με ηρεμία το απρόσμενο περιστατικό και για αρκετή ώρα ο εκνευρισμός του ήταν φανερός. Στο τέλος της δίωρης συναυλίας, ο καλλιτέχνης ανέφερε στους θαυμαστές του ότι θύμωσε πολύ με το τεχνικό λάθος, ωστόσο διασκέδασε στη συναυλία του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.