CELEBRITIES

Κέιτ Μίντλετον: «Κάνω πρόοδο, έχω καλές και κακές ημέρες» - Σήμερα η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό


JTeam

15 Ιουνίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: «Κάνω πρόοδο, έχω καλές και κακές ημέρες» - Σήμερα η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό
Splash by Ideal Image
Το μήνυμα, η φωτογραφία και η επιστροφή στη δημόσια ζωή

Η Κέιτ Μίντλετον μετά από ένα μεγάλο διάστημα σιωπής -αναφερόμαστε στο βίντεο που είχε ανεβάσει για τη μάχη της με τον καρκίνο - επανήλθε με ένα μήνυμα στα social media.

Αυτό συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία της, τραβηγμένη από τον Matt Porteous, η οποία την δείχνει κοντά στο σπίτι της στο Ουίνδσορ και μια αποκάλυψη... πως πως είναι έτοιμη για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά από έξι μήνες.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο μήνυμά της γράφει χαρακτηριστικά πως: «Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι κάνουν χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει το σώμα να ξεκουραστεί. Αλλά τις καλές ημέρες, όταν αισθάνεσαι πιο δυνατός, θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο το αίσθημα ότι είσαι καλά».

Και προσθέτει ότι: «Η θεραπεία μου συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για μερικούς μήνες ακόμη. Τις ημέρες που αισθάνομαι αρκετά καλά, είναι χαρά μου να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο στα πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίσω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι».

Δες το ποστ της:

Η επιστροφή στη δημόσια ζωή

Σήμερα η ίδια θα βρίσκεται στην παρέλαση «Trooping the Color» που γίνεται για τα γενέθλια του βασιλιά και αναφέρει: «Ανυπομονώ να παρευρεθώ με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε μερικές δημόσιες υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά γνωρίζοντας εξίσου ότι δεν έχω ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα».

Συγκεκριμένα η Κέιτ Μίντλετον αναμένεται να την παρακολουθήσει με την οικογένειά της από το γραφείο του υποστράτηγου και θα εμφανιστεί στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ, αν και όλα αυτά μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με την κατάσταση της υγείας της.

Πάντως τόσο η Ντάουνινγκ Στριτ, όσο και το υπουργικό συμβούλιο έχουν ενημερωθεί για την απόφασή της να παραστεί, γράφει ο Guardian.

Το ευχαριστώ στον κόσμο

Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη: «Πραγματικά έκανε τη μεγάλη διαφορά για τον Ουίλιαμ και εμένα και μας βοήθησε και τους δύο να περάσουμε κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές. Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνω κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούω το σώμα μου και επιτρέπω στον εαυτό μου να πάρει αυτόν τον απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόησή σας και σε όλους εσάς που με τόση γενναιότητα μοιραστήκατε τις ιστορίες σας μαζί μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.