CELEBRITIES

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα - «Τι υπέροχο μέρος»


JTeam

17 Ιουνίου 2024

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα - «Τι υπέροχο μέρος»
Splash by Ideal Image
Ο Λίαμ Χέμσγουορθ είναι μαγεμένος από τις ομορφιές της χώρας μας

Η Ελλάδα κάθε καλοκαίρι αποτελεί προορισμό για δεκάδες celebrities του εξωτερικού - εντός και εκτός Ευρώπης - που επιλέγουν είτε τα νησιά μας είτε την πρωτεύουσα για να περάσουν μέρος των διακοπών τους. Ο Λίαμ Χέμσγουορθ ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ο δημοφιλής ηθοποιός επισκέφθηκε γι’ ακόμα μια φορά τη χώρα μας στις αρχές Ιουνίου και εξακολουθεί να βρίσκεται εδώ.

Ο Λίαμ Χέμσγουορθ φαίνεται πως έχει μαγευτεί από τις αμέτρητες ομορφιές της Ελλάδας και συνεχίζει τις διακοπές του, γεμίζοντας μπαταρίες. Ο ηθοποιός δεν βρίσκεται μόνος του στη χώρα μας, αλλά συνοδεύεται από τη σύντροφό του, Γαμπριέλα Μπρουκς, και έτσι μαζί εξερευνούν τα μέρη όπου επισκέπτονται, ζώντας τον έρωτά τους.

Να σημειωθεί, πως με αφορμή το ταξίδι τους στην Ελλάδα, αποφάσισαν να παρακολουθήσουν τη μεγάλη συναυλία που έδωσαν οι Coldplay, βιώνοντας μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη συναίσθημα. Παράλληλα, ο ηθοποιός παραβρέθηκε στα εγκαίνια του One&Only Aesthesis στην Αθηναϊκή Ριβιέρα μαζί με την Κάιλι Μινόγκ, τον Τζο Τζόνας κι άλλους πολλούς.

Το Σαββατοκύριακο - που τέλειωσε πριν από μερικές ώρες - ο Λίαμ Χέμσγουορθ και η σύντροφός του, Γαμπριέλα Μπρουκς, αποφάσισαν να το περάσουν δίπλα στη θάλασσα, χωρίς, όμως, να διευκρινίζουν, αν ταξίδεψαν σε κάποιο νησί ή αν επέλεξαν κάποια από τις παραλίες της Αττικής για το μπάνιο τους. Όπως και να ‘χει, το ζευγάρι το καταχάρηκε, ζώντας στιγμές ανεμελιάς.

Επιβεβαίωση αυτού, αποτελεί το γεγονός ότι ο Λίαμ Χέμσγουόρθ έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις βουτιές τους στη θάλασσα τη στιγμή του ηλιοβασιλέματος. «Ελλάδα, τι υπέροχο μέρος», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του και εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.