CELEBRITIES

Σάλμα Χάγιεκ για Αντζελίνα Τζολί: «Δεν παύεις να με εντυπωσιάζεις και να με εμπνέεις»


JTeam

18 Ιουνίου 2024

Σάλμα Χάγιεκ για Αντζελίνα Τζολί: «Δεν παύεις να με εντυπωσιάζεις και να με εμπνέεις»
SPLASH via Ideal Image
Η Σάλμα Χάγιεκ έδωσε στους followers της μια «γεύση» από τη φιλία της με την Ατζελίνα Τζολί

Μερικά στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο IG από τα βραβεία Tony, δημοσίευσε η αγαπημένη Σάλμα Χάγιεκ, στα οποία και παρευρέθηκε η Αντζελίνα Τζολί και η κόρη της, Βιβιέν.

Η ηθοποιός, έδωσε στους followers της μια «γεύση» από τη φιλία της με την Ατζελίνα Τζολί, αφού στη δημοσίευση ανέβασε φωτογραφίες της στο κόκκινο χαλί των βραβείων, συμπεριλαμβάνοντας και τη στιγμή που η ηθοποιός κέρδισε το πρώτο της βραβείο Tony. Υπενθυμίζουμε ότι η Τζολί, φόρεσε ένα βεραμάν ντραπέ στράπλες Atelier Versace φόρεμα από βελούδο, καθώς και μια εσάρπα από το ίδιο ύφασμα, ενώ η κόρη της, κινήθηκε στις ίδιες αποχρώσεις, αλλά σε πιο ανδρόγυνο στιλ.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Σάλμα Χάγιεκ έγραψε: «Υπάρχουν κάποιοι σπάνιοι άνθρωποι που ήδη γνωρίζουμε ότι είναι λαμπροί, αλλά είναι δύσκολο να καταλάβουμε σε ποιο βαθμό. Αγαπητή μου Άντζι, δεν παύεις να με εντυπωσιάζεις και να με εμπνέεις, ειδικά επειδή ξέρω ότι ό,τι κάνεις προέρχεται από ένα μέρος αγάπης».

Η ίδια, συνέχισε: «Και Βιβιέν, είσαι ιδιοφυΐα! Συγχαρητήρια για το Tony για το "The Outsiders", το οποίο ονομάστηκε καλύτερο μιούζικαλ και πήρε άλλα τρία βραβεία, αφού έλαβε συνολικά 12 υποψηφιότητες!! Σου αξίζει».

«Μου προσφέρει τόσα μα τόσα πολλά στη ζωή μου και με γεμίζει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Είμαστε και οι δυο μητέρες άλλωστε», είχε πει η Σάλμα Χάγιεκ σε παλαιότερη συνέντευξή της, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με την Αντζελίνα Τζολί. Στη συνέχεια, τόνισε πως η φιλία ανάμεσα τους, καθημερινά μεγαλώνει και έρχονται όλο και πιο κοντά: «Τα πράγματα κυλάνε φυσικά ανάμεσα μας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.