ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Αντζελίνα Τζολί και η κόρη της, Βιβιέν, με ασορτί σύνολα στα Tony Awards


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

17 Ιουνίου 2024

Η Αντζελίνα Τζολί και η κόρη της, Βιβιέν, με ασορτί σύνολα στα Tony Awards
SPLASH via Ideal Image
Matchy-matchy η Αντζελίνα Τζολί και η Βιβιέν Τζολί-Πιτ στο κόκκινο χαλί των Tony Awards

Η Βιβιέν Τζολί-Πιτ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Tony Awards συνοδευόμενη από τη μητέρα της, Αντζελίνα Τζολί. Το δίδυμο μητέρας-κόρης επίλεξε για τη σημαντική αυτή βραδιά να φορέσει ασορτί outfits. Και γιατί όχι;

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Η Βιβιέν Τζολί-Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί περπάτησαν στο κόκκινο χαλί με πλατιά χαμόγελα και ταιριαστά σύνολα. Η μητέρα φόρεσε ένα βεραμάν ντραπέ στράπλες Atelier Versace φόρεμα από βελούδο και μια εσάρπα από το ίδιο ύφασμα. Ολοκλήρωσε το look με μεγάλα χρυσά βραχιόλια και χρυσά σκουλαρίκια. Η κόρη κινήθηκε στις ίδιες αποχρώσεις, αλλά σε πιο ανδρόγυνο στιλ. Φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με γιλέκο, παντελόνι και παπιγιόν σε βεραμάν χρώμα. Φυσικά και τα Converse All Star της ήταν και αυτά βεραμάν.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Το δίδυμο πήγε στα Tony Awards για το μιούζικαλ του Broadway «The Outsiders», το οποίο ήταν υποψήφιο για 12 βραβεία. Η Αντζελίνα είναι παραγωγός του μιούζικαλ και η Βιβιέν βοηθός παραγωγής. Μη ξεχνάμε επίσης πως στην παρουσίαση του μιούζικαλ, άλλαξε το επίθετο και αναφέρεται ως Βιβιέν Τζολί κι όχι ως Βιβιέν Τζολί-Πιτ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.