CELEBRITIES

Μπραντ Πιτ: Η κόρη του, Βιβιέν, δεν θέλει καμία επαφή - Αρνείται το επίθετό του και κρατάει μόνο το Τζολί


JTeam

27 Μαΐου 2024

Μπραντ Πιτ: Η κόρη του, Βιβιέν, δεν θέλει καμία επαφή - Αρνείται το επίθετό του και κρατάει μόνο το Τζολί
Splash News
Η 15χρονη Βιβιέν θέλει να έχει μόνο το επίθετο της μητέρας της

Ο Μπραντ Πιτ θα μπορούσε να πει κανείς πως τα έχει κάνει όλα λάθος όσον αφορά στη σχέση με τα παιδιά του, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα ανά διαστήματα, καθώς πέρα από την κακή σχέση του μαζί τους, ένα από αυτά αρνείται να έχει το επίθετό του.

Ο λόγος για τη Βιβιέν, η οποία στην πρόσφατη παρουσίαση του μιούζικαλ «The Outsiders», στο οποίο η Αντζελίνα Τζολί έχει αναλάβει την παραγωγή μαζί με άλλα πρόσωπα και η κόρη της τη βοήθησε πολύ, αναφέρεται ως Βιβιέν Τζολί κι όχι ως Βιβιέν Πιτ Τζολί.

Το όνομα της Βιβιέν εμφανίζεται στο «The Outsiders» ως βοηθός παραγωγού. Όπως αναφέρουν πηγές, η ηθοποιός είναι ενθουσιασμένη και υπερήφανη για την κόρη της: «Η Αντζελίνα είναι ενθουσιασμένη που εργάζεται στο πρώτο της εγχείρημα σε θεατρική παραγωγή μαζί με την κόρη της, Βιβιέν, η οποία είναι φοιτήτρια θεάτρου και υποστηρικτής των τεχνών», σχολίασε.

Jenny.Gr
Getty Images/Bruce Glikas

Σύμφωνα με πηγή του «People, δεν είναι ξεκάθαρο, αν αυτή η αλλαγή στο επίθετο έχει κατοχυρωθεί νομικά, ή αν έχει γίνει σε θεωρητικό επίπεδο, αποκαλύπτοντας την επιθυμία της έφηβης κόρης του πρώην ζευγαριού να μην έχει καμία σχέση με τον πατέρα της. Ούτε καν το επίθετό του.

Να σημειωθεί, πως η Βιβιέν δεν είναι το πρώτο παιδί - από τα έξι που έχουν συνολικά η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ - που αποφασίζει να αλλάξει το όνομά της. Λίγο καιρό πριν, η μεγαλύτερη κόρη του πρώην ζευγαριού, η Ζαχάρα, συστήθηκε στο Spelman College όπου φοιτά, ως Ζαχάρα Μάρλι Τζολί και δεν ανέφερε πουθενά το όνομα του πατέρα της, Μπραντ Πιτ, γεγονός που επιβεβαιώνει ξανά πως η σχέση του ηθοποιού με τα παιδιά του βρίσκεται σε (μόνιμη) κρίση. Στη λίστα έρχεται να προστεθεί και η Σιλό, η οποία μπορεί να μην έχει προβεί σε κάποια δημόσια τοποθέτηση, όμως στα social media χρησιμοποιεί μόνο το όνομα της μητέρας της.

Μπορεί να έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που η Αντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ, ζητώντας την επιμέλεια των παιδιών τους, όμως οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί ανάμεσα στις δύο πλευρές εξακολουθούν να υπάρχουν. Πέρα από το μοίρασμα της περιουσίας, ο Μπραντ Πιτ επιθυμούσε να έχει την επιμέλεια των παιδιών τους, γεγονός, όμως, που δεν έβρισκε σύμφωνα εκείνα.

Άλλωστε, σύμφωνα με τον Τύπο, ένας από τους λόγους που η Αντζελίνα Τζολί έβαλε τέλος στον γάμο της με τον Μπραντ Πιτ ήταν επειδή μιλούσε άσχημα και ήταν επιθετικός με τα παιδιά τους, τα οποία για εκείνη αποτελούσαν πάντοτε προτεραιότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.