CELEBRITIES

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ καθησυχάζει τους φαν της: «Δεν τα περνάω όλα αυτά για να αυτοκτονήσω»


JTeam

20 Ιουνίου 2024

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ καθησυχάζει τους φαν της: «Δεν τα περνάω όλα αυτά για να αυτοκτονήσω»
Splash by Ideal Image
Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ ηρέμησε τους θαυμαστές της, που ανησυχούσαν ότι θα βλάψει τον εαυτό της

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ τα τελευταία χρόνια της ζωής της έχει έρθει αντιμέτωπη με πολλές προκλήσεις. Από τη μία η διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας, που έχει δυσκολεύει πολύ την καθημερινότητά της και από την άλλη η πρόσφατα ανακοίνωσή της ότι πάσχει από κατάθλιψη, έχουν επηρεάσει στο μέγιστο βαθμό τη ζωή της.

Η ηθοποιός, που δεν της αρέσει να κρύβεται και να προσποιείται πως όλα είναι καλά, πρόσφατα εξομολογήθηκε ότι έχει κατάθλιψη, υποστηρίζοντας πως είναι «παγιδευμένη σε ένα σκοτάδι» και πως πλέον δεν απολαμβάνει καθόλου τη ζωή της με αποτέλεσμα να μην θέλει να ζει. Αυτές οι δηλώσεις, όπως ήταν φυσικό, ταρακούνησαν κάποιους από τους θαυμαστές της, οι οποίοι φοβήθηκαν μήπως η Κριστίνα Άπλγκεϊτ κάνει κακό στον εαυτό της, με αφορμή αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που διανύει.

Σε νέα συνέντευξή της, λοιπόν, στο podcast «Messy», η ηθοποιός ένιωσε την ανάγκη να καθησυχάσει τους fans της, τονίζοντας πως δεν θα βλάψει τον εαυτό της. «Θεέ μου, παιδιά, είμαι τόσο καλά. Αυτό δεν θέλουν να ακούσουν όλοι; Είμαι καλά. Αυτό αφαιρεί λίγο άγχος από όλους σας ε; Είμαι καλά», ήταν τα πρώτα λόγια της ηθοποιού.

Έπειτα, εξήγησε ότι ο λόγος που αποφάσισε να μοιραστεί δημόσια όσα συμβαίνουν στη ζωή της ήταν για να στείλει το δικό της μήνυμα σε όσους ανθρώπους βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση. «Μιλούσα για κάποια σκοτεινά πράγματα που σκεφτόμουν κι ένιωθα. Είναι καλό και ασφαλές να βγάζουμε όσα νιώθουμε προς τα έξω. Όταν κρατάμε πράγματα μέσα μας, τους δίνουμε δύναμη», παραδέχτηκε.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Παράλληλα, η Κριστίνα Άπλγκεϊτ τόνισε πως υπάρχουν ακόμα ταμπού και στερεότυπα σε θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία, καθώς ο κόσμος ντρέπεται να τα επικοινωνήσει ακόμα και με το στενό περιβάλλον του. «Πιστεύω επίσης, ότι υπάρχει τέτοια ντροπή στα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας. Είναι μια στιγμή, μια σκέψη, ένα συναίσθημα», είπε.

Η ηθοποιός δεν παρέλειψε να απαντήσει με τον πιο αποστομωτικό τρόπο στα διαδικτυακά σχόλια που ανέφεραν ότι μπορεί να αυτοκτονήσει. Ήταν σύντομη και ξεκάθαρη: «Δεν κάθομαι εδώ να τα περνάω όλα αυτά για να αυτοκτονήσω».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.