CELEBRITIES

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από κατάθλιψη - «Δεν μου αρέσει να ζω»


JTeam

5 Ιουνίου 2024

Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Ανακοίνωσε ότι πάσχει από κατάθλιψη - «Δεν μου αρέσει να ζω»
Splash by Ideal Image
Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την κατάθλιψη που περνά, μετά τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ τα τελευταία τρία χρόνια έχει προσαρμοστεί σε μια νέα συνθήκη ζωής και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, έχοντας διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας. Τους τελευταίους μήνες, η ασθένειά της βρίσκεται σε υποτροπή και παρά το γεγονός ότι καταβάλλει όλες τις δυνάμεις της, κάποιες ημέρες δεν τα καταφέρνει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο podcast «Messy», η Κριστίνα Άπλγκεϊτ μίλησε για τη ζωή της, αναφέροντας πως παλεύει με την κατάθλιψη. Η ηθοποιός έχει επηρεαστεί πολύ από τα νέα δεδομένα που επικρατούν στη ζωή της και υπάρχουν ημέρες που δεν μπορεί να το διαχειριστεί. «Είμαι σε κατάθλιψη αυτή τη στιγμή, που δεν νομίζω ότι είναι κάτι που ένιωθα εδώ και χρόνια», δήλωσε.

Περιγράφοντας τα συναισθήματά της, η Κριστίνα Άπλγκεϊτ υποστήριξε πως νιώθει σαν να ζει σε ένα σκοτάδι, που είναι αδύνατον να απεγκλωβιστεί. «Είναι πραγματική κατάθλιψη, πράγμα που με τρομάζει λίγο, γιατί αισθάνομαι ότι μοιρολατρώ. Είμαι παγιδευμένη σε αυτό το σκοτάδι αυτή τη στιγμή και νιώθω ότι είναι κάτι που έχω να νιώσω εδώ και 20 χρόνια».

Αφοπλιστικά ειλικρινής, η ηθοποιός ισχυρίστηκε πως πλέον δεν της αρέσει η ζωή που ζει με την πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας, καθώς δεν μπορεί να νιώσει ξεγνοιασιά και να χαρεί ακόμα και τις πιο μικρές στιγμές. Ειδικότερα, είπε: «Είμαι πραγματικά ειλικρινής. Δεν μου αρέσει να ζω. Δεν το απολαμβάνω, δεν απολαμβάνω σχεδόν τίποτα πια».

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Κριστίνα Άπλγκεϊτ παρευρέθηκε στα βραβεία Emmy και, όπως υποστηρίζει, ήταν μία από τις χειρότερες βραδιές της ζωής της, παρά το γεγονός ότι καταχειροκροτήθηκε από το κοινό και έλαβε δεκάδες θετικά μηνύματα. Η ηθοποιός εξουθενώθηκε ψυχικά και σωματικά, με αποτέλεσμα να κοιμάται όλη την επόμενη ημέρα.

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2021 και σε συνέντευξή της πριν από λίγους μήνες είχε παραδεχτεί πως λόγω της ασθένειας αδυνατούσε να μπει στη μπανιέρα της για να κάνει μπάνιο, με αποτέλεσμα να περάσουν τρεις εβδομάδες μέχρι να νιώσει ότι μπορεί να βασιστεί στις δυνάμεις της και να το κάνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.