CELEBRITIES

H Σάνεν Ντόχερτι κατά του πρώην συζύγου της: «Ελπίζει ότι θα πεθάνω, για να μην πληρώσει διατροφή»


JTeam

21 Ιουνίου 2024

H Σάνεν Ντόχερτι κατά του πρώην συζύγου της: «Ελπίζει ότι θα πεθάνω, για να μην πληρώσει διατροφή»
Splash News
Η Σάνεν Ντόχερτι καταγγέλλει τον πρώην σύζυγό της, Κερτ Ισβαριένκο, ότι καθυστερεί το διαζύγιο για να μην της δώσει χρήματα

Η Σάνεν Ντόχερτι έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού στάδιο 4 και ακολουθεί τις θεραπείες της, προσπαθώντας να σταθεί στα πόδια της. Πέρα, όμως, από το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της, η Σάνεν Ντόχερτι έχει και οικονομικές δυσκολίες, καθώς είναι αδύνατον να εργαστεί κι έτσι τα χρήματά της όλο και μειώνονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «People», η Σάνεν Ντόχερτι απευθύνθηκε στις δικαστικές αρχές προκειμένου να λάβει τη διατροφή που δικαιούται από τον πρώην σύζυγό της, Κερτ Ισβαριένκο, μετά το διαζύγιό τους. Οι δυο τους, που ήταν παντρεμένοι για 12 χρόνια, χώρισαν το 2023 και εκείνος δεν έχει καταβάλει ακόμα διατροφή.

«Δεν είναι σωστό να επιτραπεί στον Κερτ να παρατείνει το διαζύγιό μας με την ελπίδα ότι θα πεθάνω, πριν υποχρεωθεί να με πληρώσει, ενώ συνεχίζει να ζει τη ζωή του και να αποφεύγει τις ευθύνες του απέναντι στην ετοιμοθάνατη σύζυγό του, που ήταν μαζί για περισσότερα από 11 χρόνια», φαίνεται να αναφέρει στα επίσημα έγγραφα η Σάνεν Ντόχερτι.

Η νομική πλευρά του Κερτ Ισβαριένκο υποστηρίζει πως πρότεινε έναν διακανονισμό στη Σάνεν Ντόχερτι τον περασμένο Οκτώβριο, όμως εκείνη τον αρνήθηκε. «Ο Κερτ δεν περιμένει απλώς να πεθάνει η Σάνεν. Θέλει το καλύτερο για εκείνη και επιθυμεί να μπορέσουν και οι δύο να αφήσουν πίσω τους αυτή την υπόθεση και να προχωρήσουν», απάντησε ο δικηγόρος του.

Σύμφωνα με τη Σάνεν Ντόχερτι, οι προτάσεις που της έγιναν από τον Κερτ Ισβαριένκο δεν περιελάμβαναν όλη την περιουσία που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου της και συνεπώς ήταν άδικες προς εκείνη. Παράλληλα, τον κατηγορεί ότι χρησιμοποιεί συνεχώς το ιδιωτικό αεροπλάνο, ξοδεύει χρήματα σε σπα, κοσμηματοπωλεία και πανάκριβες εταιρείες ρούχων, την ίδια στιγμή που ισχυρίζεται ότι δεν διαθέτει κεφάλαιο για να τη στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της.

Ο δικηγόρος της ηθοποιού υποστηρίζει πως, όπως αποδεικνύουν τα επίσημα έγγραφα - ο Κερτ Ισβαριένκο έχει την οικονομική δυνατότητα να δώσει στη Σάνεν Ντόχερτι τα χρήματα που δικαιούται, ωστόσο προφασίζεται συνεχώς δικαιολογίες για να μην το κάνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.