CELEBRITIES

Σάνεν Ντόχερτι: Προετοιμάζεται για τον ενδεχόμενο θάνατό της - «Θα είναι δύσκολο για τη μητέρα μου»


JTeam

2 Απριλίου 2024

shannen-doherty-ka.jpg
H Σάνεν Ντόχερτι έλαβε μια σημαντική απόφαση για την περιουσία της, θέλοντας να βοηθήσει τη μητέρα της

Τη δική της μάχη με τον καρκίνο δίνει η Σάνεν Ντόχερτι και έχει μιλήσει με ειλικρίνεια για αυτή τη δύσκολη περιπέτεια που περνάει με την υγεία της. Η ηθοποιός του «Beverly Hills» έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού στάδιο 4 και προσπαθεί να φροντίσει τον εαυτό της, ενώ, παράλληλα, επιθυμεί να τακτοποιήσει τα πάντα γύρω της, ώστε να μην αφήσει εκκρεμότητες πίσω της, αν πεθάνει - όπως δήλωσε.

Ειδικότερα, η Σάνεν Ντόχερτι εξομολογήθηκε στο podcast της «Let's Be Clear» πως η σκέψη της είναι στη μητέρα της αυτή την περίοδο της ζωής της και στο τι θα κάνει, αν εκείνη πεθάνει. Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε συγκεκριμένα πως «προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη, αν πεθάνω πριν από αυτήν».

Jenny.Gr

Η απόφαση της Σάνεν Ντόχερτι για την περιουσία της

Η Σάνεν Ντόχερτι υποστήριξε, πως επειδή το κομμάτι της απώλειάς της θα είναι δύσκολο να το διαχειριστεί, θέλει να τη βοηθήσει με άλλα πράγματα που περνούν από τα χέρια της και μπορεί να τα βάλει σε μια σειρά. «Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη, θέλω άλλα πράγματα να είναι πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να ασχοληθεί και να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες με έπιπλα», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Έχοντας ταξιδέψει πολύ στη ζωή της, έχει συγκεντρώσει δεκάδες πράγματα αξίας, τα οποία είναι φυλαγμένα σε αποθήκες, ενώ άλλα υπάρχουν στο σπίτι της. Η Σάνεν Ντόχερτι αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει μια εκκαθάριση, δωρίζοντας κάποια από αυτά και πουλώντας κάποια άλλα σε περίπτωση που της συμβεί κάτι.

Πρόσφατα, η ηθοποιός έκανε ένα ταξίδι στα νότια, στο σπίτι της στο Τενεσί, προκειμένου να τακτοποιήσει τα υπάρχοντά της και να δώσει όσα δεν χρειάζεται. «Ήταν πραγματικά δύσκολο και πολύ συγκινητικό γιατί σε κάποιο βαθμό – ένιωσα ότι εγκατέλειψα αυτό το όνειρο να χτίσω ένα σπίτι για μένα και ένα σπίτι για τη μαμά μου και μετά να επεκτείνω τον αχυρώνα», εξομολογήθηκε.

«Μάζευα τα πράγματά μου και άρχισα να κλαίω… Ένιωσα ότι εγκατέλειψα ένα όνειρο και τι σήμαινε αυτό για μένα; Μήπως σήμαινε ότι παρατούσα τη ζωή; Η μαμά μου ήταν εκεί και είπε “μην εγκαταλείπεις αυτό το μέρος, είναι μια χαρά. Μπορείς να συνεχίσεις”. Κι εγώ της απάντησα “ναι, μπορώ απολύτως”», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Σάνεν Ντόχερτι, καθώς περνάει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στο τέλος πως όνειρό της είναι να φτιάξει ένα καταφύγιο για άλογα, που έχουν εγκαταλειφθεί από τα αφεντικά τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.