CELEBRITIES

Το viral βίντεο της ημέρας - Ο ξέφρενος χορός του πρίγκιπα Ουίλιαμ σε συναυλία της Τείλορ Σουίφτ


JTeam

22 Ιουνίου 2024

Το viral βίντεο της ημέρας - Ο ξέφρενος χορός του πρίγκιπα Ουίλιαμ σε συναυλία της Τείλορ Σουίφτ
Splash News
Η selfie με την τραγουδίστρια

Ναι, δεν είσαι μόνο εσύ θαυμάστρια της Τείλορ Σουίφτ, της πιο επιδραστικής τραγουδίστριας του πλανήτη που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, γεμίζει στάδια, αυξάνει τις τραπεζικές της καταθέσεις και γίνεται σημείο αναφοράς και συζήτησης όλων.

Ανάμεσα σε αυτούς που την... ακολουθούν είναι όπως φαίνετα και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ -ναι, πολύ καλά διάβασες.

Αυτό το διάστημα η Τέιλορ Σουίφτ βρίσκεται στο Λονδίνο, δίνοντας μια σειρά από συναυλίες που εννοείται πως είναι sold out - τα εισιτήρια όπως και κάθε φορά άλλωστε, εξαντλήθηκαν σε λίγα μόλις λεπτά.

Σε μια από αυτές και συγκεκριμένα στις κερκίδες του Wembley δεν θα περίμενε κανείς ότι θα βρισκόταν ο πρίγκιπας της Ουαλίας.

Αν σου φαίνεται και εσένα τρελό, εμείς είμαστε εδώ για να σε πείσουμε για το αντίθετο. Πώς; Μα φυσικά με ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου και αποτελεί πια το viral της ημέρας.

Σε αυτό ο πρίγκιπας Ουίλιαμ διασκεδάζει χορεύοντας στο ρυθμό του τραγουδιού, «Shake it Off» -πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τραγουδίστριας.

Ο ίδιος ντυμένος απλά, με πουκάμισο και σακάκι διασκεδάζει με την ψυχή του -προφανώς το είχε τεράστια ανάγκη- αδιαφορώντας για τους γύρω του.

Δες το viral βίντεο της ημέρας:

@kkinldn Shake it off Prince William #princewilliam #erastourtaylorswift #erastour #whiteclawuk ♬ original sound - KK

Και μεταξύ μας πολύ καλά κάνει, αφού τον τελευταίο χρόνο παλεύει να διαχειριστεί με αξιοπρέπεια τα θέματα υγείας τόσο του πατέρα του, όσο και της συζύγου του.

Η φωτογραφία με την Τέιλορ Σουίφτ

Αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας μάλιστα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, μαζί με τα δύο παιδιά του, επισκέφτηκαν την τραγουδίστρια στο καμαρίνι της και έβγαλαν μια selfie.

Εννοείται πως η τραγουδίστρια την ανέβασε στο Instagram της και την βλέπεις παρακάτω.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.