CELEBRITIES

Η κόρη του Τομ Κρουζ, Σούρι έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα της


JTeam

23 Ιουνίου 2024

Η κόρη του Τομ Κρουζ, Σούρι έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί το επώνυμο του πατέρα της
Splash by Ideal Image
Δες φωτογραφίες από την τελετή αποφοίτησης και την prom night μαζί με το αγόρι της

H 18χρονη κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, Σούρι, μόλις αποφοίτησε από το Λύκειο και σύντομα θα ξεκινήσει τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια.- σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτές θα έχουν σίγουρα σχέση με το χώρο της μόδας.

Η Σούρι μάλιστα, όπως έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κέιτι Χολμς, διαθέτει το δικό της, προσωπικό στιλ και της αρέσει πολύ να πειραματίζεται, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που... δανείζεται αρκετά ρούχα και αξεσουάρ από την γκαρνταρόμπα της.

Τώρα έγινε η τελετή αποφοίτησης της Σούρι και μάλιστα βρισκόταν και η διάσημη μαμά της εκεί -δεν θα μπορούσε να γίνει άλλωστε διαφορετικά, αφού βρίσκεται συνεχώς δίπλα της και την στηρίζει σε κάθε απόφαση και βήμα της.

Αντίθετα ο Τομ Κρουζ απουσίαζε και αυτό δεν αποτέλεσε βέβαια είδηση, αφού μπαμπάς και κόρη έχουν να βρεθούν εδώ και πολλά χρόνια και δεν διατηρούν την παραμικρή επαφή.

Είδηση όμως αποτέλεσε το γεγονός πως πια η Σούρι δεν χρησιμοποιεί το επώνυμο, Κρουζ.

Σε ένα φυλλάδιο μάλιστα από την εν λόγω τελετή, το οποίο και εξασφάλισε η Page Six και το βλέπεις αμέσως μετά, αποδεικνύεται περίτρανα το παραπάνω.

Jenny.Gr

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, το 18χρονο πια κορίτσι θα συστήνεται σε όλους στο εξής ως Σούρι Νόελ και όχι Σούρι Κρουζ.

Η εμφάνιστη της Σούρι στην prom night μαζί με το αγόρι της

Για αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της επίλεξε ένα σύνολο με εντυπωσιακό print που αποτελείται από μπούστο και ασύμμετρη φούστα, συνδυασμένο με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Την συνόδευε το αγόρι της, ο εκκολαπτόμενος μουσικός, Toby Cohen, σύμφωνα με το DailyMail.com -υπέροχος μέσα στο μπλε του κοστούμι.

Και όπως βλέπεις στην παραπάνω φωτογραφία, η Σούρι είναι η μαμά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS