CELEBRITIES

Κάρα Ντελεβίν για την απεξάρτηση από το αλκοόλ: «Ξυπνούσα κάθε πρωί με πονοκέφαλο»


JTeam

24 Ιουνίου 2024

Κάρα Ντελεβίν για την απεξάρτηση από το αλκοόλ: «Ξυπνούσα κάθε πρωί με πονοκέφαλο»
Splash by Ideal Image
Η Κάρα Ντελεβίν μιλάει για τη διαδρομή της προς τη νηφαλιότητα

Ήταν 2022, όταν η Κάρα Ντελεβίν αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον εθισμό της στο αλκοόλ, προσπαθώντας να το βγάλει οριστικά από τη ζωή της. Το διάσημο μοντέλο επιθυμούσε να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό και το σώμα της, κάνοντας αυτή τη ριζική αλλαγή, που την επηρέαζε για χρόνια.

Σε συνέντευξή της στη «The Sun», η Κάρα Ντελεβίν μίλησε γι’ αυτή την περίοδο στη ζωή της, προβαίνοντας σε μια απρόσμενη αποκάλυψη. Όπως εξήγησε, πίστευε ότι μη πίνοντας αλκοόλ το πρωινό ξύπνημα θα αποκτούσε άλλη ποιότητα, ωστόσο εκείνη αντί να νιώθει καλύτερα από ποτέ, ταλαιπωρούνταν από πονοκεφάλους.

«Πριν από δύο χρόνια, όταν αποφάσισα να κόψω το αλκοόλ, σκέφτηκα πως μάλλον δεν θα βγαίνω τόσο πολύ και πως η ζωή μου θα αλλάξει. Και για να είμαι ειλικρινής, βγαίνω πολύ περισσότερο από πριν, κάτι που είναι υπέροχο», ανέφερε αρχικά το μοντέλο. Και πρόσθεσε: «Ωστόσο, όποτε είμαι έξω, πίνω πολλή ζάχαρη. Πάντα όμως, μετά από ένα νηφάλιο πάρτι, ξυπνούσα το πρωί με τρομερό πονοκέφαλο».

Η Κάρα Ντελεβίν άρχισε να πίνει αναψυκτικά και μη αλκοολούχα ποτά, με αποτέλεσμα η κατανάλωση αυτής της ποσότητας ζάχαρης να της δημιουργεί πονοκεφάλους τα πρωινά μετά από ξενύχτι. «Είμαι νηφάλια για να είμαι υγιής και να είμαι χαρούμενη, αλλά ένιωθα πόνο», δήλωσε το μοντέλο.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Πριν από έναν χρόνο, το 2023, η Κάρα Ντελεβίν είχε δηλώσει στη Vogue σχετικά με την απόφασή της να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ: «Δεν είχα δει θεραπευτή για τρία χρόνια. Απλώς έδιωξα τους πάντες μακριά μου, κάτι που με έκανε να συνειδητοποιήσω σε πόσο άσχημη θέση βρισκόμουν. Είναι αποκαρδιωτικό γιατί νόμιζα ότι διασκέδαζα, αλλά κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν ήμουν καλά».

Αιτία και αφορμή για να πάρει την απόφαση να επισκεφτεί ένα κέντρο απεξάρτησης στάθηκαν κάποιες φωτογραφίες της, οι οποίες την απεικόνιζαν μεθυσμένη και σε άσχημη κατάσταση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.