CELEBRITIES

Πάρις Χίλτον: «Με κακοποιούσαν σεξουαλικά και μου χορηγούσαν φάρμακα» - Τα σκληρά χρόνια στη δομή εφήβων


JTeam

27 Ιουνίου 2024

Πάρις Χίλτον: «Με κακοποιούσαν σεξουαλικά και μου χορηγούσαν φάρμακα» - Τα σκληρά χρόνια στη δομή εφήβων
Splash by Ideal Image
Η Πάρις Χίλτον δίνει φως στην πιο σκοτεινή περίοδο της ζωής της, όταν έμενε σε δομή φιλοξενίας νέων

Για την τραυματική εμπειρία της από τη διαμονή της σε δομή εφήβων μίλησε η Πάρις Χίλτον στην επιτροπή του αμερικανικού Κογκρέσου. Η επιχειρηματίας και διάσημη κληρονόμος αποκάλυψε ότι την περίοδο που έμενε εκεί, κακοποιήθηκε σεξουαλικά και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή διά της βίας, μη μπορώντας να αντιδράσει.

Η Πάρις Χίλτον περιέγραψε τις τραγικές στιγμές που βίωσε στα 16 της χρόνια στα κέντρα φιλοξενίας νέων στο πλαίσιο της ακρόασης με στόχο την ενίσχυση του συστήματος παιδικής πρόνοιας. Η ίδια υποστήριζε ανέκαθεν τα παιδιά με κάθε τρόπο, θέλοντας να γίνει η ασπίδα προστασίας που ευχόταν να έχει η ίδια στην εφηβεία της. «Με άρπαξαν από το κρεβάτι του σπιτιού μου και με πήγαν σε μία από τις τέσσερις δομές που θα έμενα», είπε.

«Αυτά τα προγράμματα υποσχέθηκαν θεραπεία, ανάπτυξη και υποστήριξη, αλλά αντίθετα, δεν μου επέτρεπαν να μιλήσω, να κινηθώ ελεύθερα ή ακόμη και να κοιτάξω έξω από το παράθυρο για δύο χρόνια», εξομολογήθηκε η Πάρις Χίλτον κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, γυρνώντας τον χρόνο πίσω σε αυτή την οδυνηρή περίοδο της ζωής της.

Θέλοντας να περιγράψει τον σκληρό τρόπο μεταχείρισης του προσωπικού της δομής όπου έμεινε, η Πάρις Χίλτον είπε: «Μου χορηγούσαν φάρμακα με το ζόρι και με κακοποιούσε σεξουαλικά το προσωπικό. Με συγκρατούσαν βίαια και με έσερναν στους διαδρόμους, με έγδυσαν και με έριξαν στην απομόνωση».

«Πονούσα τόσο πολύ που δημιούργησα αυτή τη φανταστική ζωή της κούκλας Μπάρμπι. Ήταν ένας χαρακτήρας που έβαλα ως μάσκα για να προστατεύσω τον εαυτό μου», συμπλήρωσε, εξηγώντας για ποιο λόγο έφτιαξε το προφίλ που όλοι γνωρίζουμε για τον εαυτό της.

Jenny.Gr
Splash News

Η Πάρις Χίλτον μπορεί να προέρχεται από μία από τις πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου, όμως τότε τίποτα δεν ήταν αρκετό για να τη «σώσει» από αυτή τη δύσκολη κατάσταση που ζούσε. Η επιχειρηματίας παραδέχτηκε πως, ενώ επιτρέπονταν οι τηλεφωνικές κλήσεις, δεν μπορούσε να ενημερώσει τους γονείς της για όσα βίωσε, καθώς οι κλήσεις καταγράφονταν. «Όλες οι εξωτερικές μου επαφές ήταν απολύτως ελεγχόμενες και πάντα υπήρχε ένα μέλος του προσωπικού που καθόταν ακριβώς δίπλα μου», εξήγησε.

«Έτσι, αν έλεγα έστω και ένα αρνητικό πράγμα για την εγκατάσταση, έκλειναν αμέσως το τηλέφωνο και στη συνέχεια με τιμωρούσαν και είτε με χτυπούσαν σωματικά είτε με έβαζαν στην απομόνωση», κατέληξε η Πάρις Χίλτον, δίνοντας φως στην πιο σκοτεινή και δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.