CELEBRITIES

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε γιατί έκανε παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας


JTeam

6 Δεκεμβρίου 2023

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε γιατί έκανε παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας
Instagram @parishilton
Πώς το τραύμα από τα εφηβικά της χρόνια, την επηρεάζει σε όλη της τη ζωή

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να αποκτήσει τα δύο της παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο Romper, εξήγησε ότι για όλα ευθύνεται το τραύμα που βίωσε ως έφηβη, όταν οι γονείς της την έστειλαν σε «σχολείο» για προβληματικά παιδιά στη Γιούτα.

«Αν βρεθώ σε ιατρείο, κάνω εμβόλιο, οτιδήποτε, κυριολεκτικά θα πάθω κρίση πανικού και δεν θα μπορώ να αναπνεύσω», είπε. «Απλώς ήξερα πως δεν θα ήταν υγιές ούτε για εμένα, ούτε για το μωρό, το να μεγαλώσει μέσα σε κάποια που έχει τόσο άγχος».

Το 2020, η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε ότι είχε υποστεί σωματική, σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια της παραμονής της σ’ εκείνο το ίδρυμα. Υποστήριξε πως την ανάγκαζαν να περνά από γυναικολογικές εξετάσεις χωρίς να δώσει τη συγκατάθεσή τους.

Μιλώντας στο Glamour UK, λίγο μετά, θα δήλωνε ότι «τα πιο τρομακτικά πράγματα στον κόσμο είναι ο θάνατος και ο τοκετός».

«Φοβάμαι τόσο πολύ», σημείωσε. «Και όλο οφείλεται στο Πρόβο (στη Γιούτα), στο να βρίσκομαι ξανά σε ιατρείο, όλα αυτά, τα εμβόλια, τα σπιράλ που μας έβαζαν».

Τώρα, στο Romper, εξήγησε ότι πέρα από τη διαταραχή μετατραυματικού στρες, είναι και το πρόγραμμά της που θα έθετε σε κίνδυνο οποιοδήποτε έμβρυο. «Το πρόγραμμά μου είναι ανεξέλεγκτο», είπε. «Δεν θα ερχόταν ποτέ η κατάλληλη στιγμή να μείνω έγκυος, επειδή κυριολεκτικά δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα στη ζωή μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.