CELEBRITIES

Ο Πρίγκιπας Χάρι μιλά για τον θάνατο της μητέρας του: «Δεν είχα υποστήριξη από την οικογένειά μου»


JTeam

27 Ιουνίου 2024

Ο Πρίγκιπας Χάρι μιλά για τον θάνατο της μητέρας του: «Δεν είχα υποστήριξη από την οικογένειά μου»
Splash by Ideal Image
Ο πρίγκιπας Χάρι γύρισε τον χρόνο πίσω και αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα

Στις 31 Αυγούστου του 1997, η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι σε ηλικία 36 ετών. Τότε, ο Ουίλιαμ ήταν 15 ετών, ενώ ο Χάρι 12 ετών. Ο θάνατός της αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα θέματα της εποχής, αφού «πάγωσε» τον πλανήτη - ενώ η φημολογία που ακολούθησε ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Ο 39χρονος, πλέον, πρίγκιπας Χάρι μίλησε στη Νίκι Σκοτ - ιδρύτρια του οργανισμού Scotty’s Little Soldiers που στηρίζει τα παιδιά που έχουν χάσει τους γονείς τους στον στρατό - και αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο της ζωής του, μετά τον θάνατο της μητέρας του. Όπως λέει, πέρασε είκοσι χρόνια προσπαθώντας να μην σκέφτεται την απώλεια της μητέρας του και μετά από δύο έτη που βίωσε το απόλυτο χάος, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια.

Ο δούκας του Σάσεξ υποστήριξε ότι σε αυτή τη πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του υπήρξε έλλειψη υποστήριξης από την οικογένειά του, γεγονός που τον ώθησε να κλειστεί στον εαυτό του. «Πείθεις τον εαυτό σου ότι το άτομο που έχασες σε θέλει ή χρειάζεται να είσαι λυπημένος όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να το αποδείξεις ότι σου λείπει. Αλλά μετά έρχεται η συνειδητοποίηση ότι όχι, θέλει να είμαι χαρούμενος», εξομολογήθηκε ο πρίγκιπας Χάρι.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να μιλάει για τη μητέρα του με κανέναν, γιατί και μόνο η αναφορά του ονόματός της τον βύθιζε στη θλίψη. «Από τη στιγμή που αποφάσισα, ότι θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα κι άρχισα να απολαμβάνω τη ζωή. Αν αποφασίσεις να το καταπιέσεις για πολύ καιρό, θα αρχίσει να σε “τρώει” μέσα σου. Αυτό δεν είναι βιώσιμο», εξήγησε ο πρίγκιπας Χάρι, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Το συγκεκριμένο βίντεο γυρίστηκε πριν από περίπου έναν μήνα, όταν ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφτηκε τη Μεγάλη Βρετανία, και το κλίμα ήταν συναισθηματικά φορτισμένο. Έκτοτε, δεν έχει ταξιδέψει ξανά στην πατρίδα του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.