CELEBRITIES

Ο Έρικ Ντέιν απολύθηκε από το «Grey’s Anatomy» κι ο λόγος δεν ήταν τα ναρκωτικά


JTeam

2 Ιουλίου 2024

Ο Έρικ Ντέιν απολύθηκε από το «Grey’s Anatomy» κι ο λόγος δεν ήταν τα ναρκωτικά
Splash by Ideal Image
Ο γνωστός ηθοποιός γύρισε πίσω τον χρόνο και μίλησε για το απότομο τέλος του ρόλου του

Ο Έρικ Ντέιν αποτέλεσε έναν από τους ηθοποιούς του πρωταγωνιστικού cast της δημοφιλούς σειράς «Grey’s Anatomy». Συμμετείχε στις έξι σεζόν - από την τρίτη ως την ένατη - κι όταν ο ρόλος του διεκόπη, πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν και αναζήτησαν τον πραγματικό λόγο που αυτό συνέβη.

Το σενάριο της σειράς ήθελε τον γιατρό Μαρκ Σλόαν να χάνει τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα μαζί με δύο ακόμα ήρωες. Μιλώντας στο podcast «Armchair Expert», ο Έρικ Ντέιν αποκάλυψε πως την περίοδο που ολοκληρώθηκε ο ρόλος του στο «Grey’s Anatomy» πάλευε με τους εθισμούς του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Ωστόσο, ο λόγος που αποχώρησε ή μάλλον αποφάσισαν να αποχωρήσει δεν ήταν αυτός.

Όπως λέει, ο Έρικ Ντέιν από ένα σημείο και μετά, είχε αρχίσει να γίνεται ακριβός για την παραγωγή, με αποτέλεσμα να γίνουν ανακατατάξεις, διότι η επιτυχία της σειράς ήταν εξασφαλισμένη ανεξαρτήτου προσώπων. «Δεν με άφησαν να φύγω εξαιτίας των εθισμών, αν και σίγουρα δεν βοήθησε. Είχα αρχίσει να γίνομαι - όπως οι περισσότεροι από αυτούς τους ηθοποιούς που έχουν περάσει σημαντικό χρόνο στη σειρά - πολύ ακριβός για το δίκτυο. Και το δίκτυο ξέρει ότι η σειρά θα κάνει αυτό που θα κάνει ανεξάρτητα από το ποιον θα κρατήσει σε αυτήν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Έριν Ντέιν τόνισε πως το γεγονός ότι απολύθηκε και έχασε τη δουλειά του δεν επηρέασε τη σχέση του με τον σκηνοθέτη και τους δημιουργούς της σειράς. «Δεν ήμουν ο ίδιος τύπος που είχαν προσλάβει, οπότε κατάλαβα», σχολίασε για την απόφαση που πάρθηκε.

Όσον αφορά στη σχέση του με την Σόντα Ράιμς, παραγωγό και σεναριογράφο, ο ίδιος είπε: «Μας προστάτευσε με σθένος. Αγαπώ τη Σόντα Ράιμς και με προστάτευσε, αλλά μάλλον απολύθηκα. Δεν ήταν του τύπου, "απολύεσαι", ήταν απλά κάπως σαν "δεν θα επιστρέψεις"».

Σχετικά με τους εθισμούς του, ο Έρικ Ντέιν αποκάλυψε ότι επανήλθαν στη ζωή του το 2007 και κατάφερε να τους αντιμετωπίσει το 2011, όταν, τελικά μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης. Έναν χρόνο μετά ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από τη σειρά. «Αν πάρεις όλα τα οκτώ χρόνια που ήμουν στο "Grey's Anatomy", ήμουν τις περισσότερες φορές μαστουρωμένος παρά νηφάλιος και τότε ήταν που τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν στραβά για μένα», εξήγησε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS