CELEBRITIES

Καμίλα Καμπέγιο: «Οι γυναίκες δουλεύουμε 10 φορές πιο σκληρά από ό,τι οι άντρες για να μας πάρουν στα σοβαρά»


JTeam

1 Ιουλίου 2024

Καμίλα Καμπέγιο: «Οι γυναίκες δουλεύουμε 10 φορές πιο σκληρά από ό,τι οι άντρες για να μας πάρουν στα σοβαρά»
SPLASH via Ideal Image
Η Καμίλα Καμπέγιο μίλησε για τη συμμετοχή γυναικών καλλιτεχνών στο φεστιβάλ Glastonbury

Η Καμίλα Καμπέγιο συμμετείχε για πρώτη φορά στο μουσικό φεστιβάλ του Glastonbury. Μετά την εμφάνισή της, η οποία ενθουσίασε τους θαυμαστές της, η 27χρονη σταρ μίλησε στο BBC τόσο για την εμπειρία της, όσο και για τη συμμετοχή γυναικών καλλιτεχνών στο συγκεκριμένο φεστιβάλ.

Στις δηλώσεις της, η ίδια αποκάλυψε πως ήταν «λίγο νευρική», στην αρχή της εμφάνισή της. «Δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά το κοινό ήταν υπέροχο, ήταν έκπληξη», τόνισε στις δηλώσεις της. Η Καμπέγιο, η οποία έγινε διάσημη στο The X Factor USA το 2012, κάνοντας οντισιόν ως σόλο καλλιτέχνης, προτού σχηματίσει με άλλες τέσσερις διαγωνιζόμενες το συγκρότημα Fifth Harmony, τοποθετήθηκε και για το γεγονός πως πρώτη φορά, υπήρχαν δύο γυναίκες headliners (Ντούα Λίπα και SZA), στο μουσικό φεστιβάλ.

«Ήταν αρκετά εκπληκτικό. Αγαπώ την Ντούα και αγαπώ τη SZA. Είναι τόσο ωραίο που είναι headliners» τόνισε, ενώ αναγνώρισε ότι οι γυναίκες στον καλλιτεχνικό κόσμο, αντιμετωπίζουν «διαφορετικού είδους πίεση», σε σχέση με τους άντρες.

«Οι γυναίκες, δουλεύουμε 10 φορές πιο σκληρά και δουλεύουμε 10 φορές περισσότερο για να μας δουν, να μας πάρουν στα σοβαρά και να μας σεβαστούν», συνέχισε. «Εξαιτίας αυτού, έπρεπε να προσαρμοστούμε για να γίνουμε πιο δυνατές και καλύτερες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.