CELEBRITIES

«Είμαι πολλά, αλλά κακιά δεν είμαι», λέει η Έλεν Ντε Τζένερις, που έκανε bullying στους συνεργάτες της


JTeam

4 Ιουλίου 2024

ellendegeneres.jpg
Η παρουσιάστρια τοποθετείται σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει για κακοποιητική συμπεριφορά

Η Έλεν Ντε Τζένερις το 2022 ολοκλήρωσε την εκπομπή της «The Ellen DeGeneres Show», μετά από 19 σεζόν.

Αφορμή για αυτή την απόφαση της παρουσιάστριας - κωμικού στάθηκαν τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τις συνθήκες εργασίας στην ομάδα της και τον τρόπο συμπεριφοράς της προς τους συνεργάτες της. Πολλοί ήταν εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι επικρατούσε ένα κλίμα τοξικότητας και πως ο κακός τρόπος της επιβάρυνε την όλη κατάσταση.

Αφήνοντας πίσω το τηλεοπτικό πλατό, η Έλεν Ντε Τζένερις επέστρεψε στα stand up comedies και κάνει περιοδεία τριγυρνώντας σε διάφορους σταθμούς. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Καλιφόρνια, λοιπόν, έκανε μια ειδική αναφορά στο ξαφνικό φιλάνε της εκπομπής της, ξεκαθαρίζοντας πως τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει για τον χαρακτήρα της, δεν έχουν καμία απολύτως ισχύ.

«Μπορεί να είμαι πολλά πράγματα, αλλά κακιά δεν είμαι», τόνισε η Έλεν Ντε Τζένερις, θέλοντας να βάλει μια τελεία στην αρνητική φήμη που κυκλοφορεί εις βάρος, σύμφωνα με την οποία υπήρξε κακοποιητική με συνεργάτες της.

«Μπορεί να είμαι απαιτητική, ανυπόμονη και σκληρή. Είμαι μια δυνατή γυναίκα. Κάποτε έλεγα "δεν με νοιάζει τι λένε οι άνθρωποι για μένα". Τώρα συνειδητοποιώ ότι αυτό το είπα στο απόγειο της δημοτικότητάς μου», ισχυρίστηκε η Έλεν Ντε Τζένερις, δηλώνοντας πως τα αρνητικά σχόλια όχι μόνο δεν της περνούν απαρατήρητα αλλά την αγγίζουν κιόλας.

Jenny.Gr

Θέλοντας, λοιπόν, να προστατέψει τον εαυτό της απ’ όλο αυτό το κύμα αρνητικής ενέργειας, η ίδια ξεκαθάρισε πως μόλις ο κύκλος με τα stand up comedy ολοκληρωθεί, τότε θα αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας να ζήσει μια ήρεμη και «αθόρυβη» ζωή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.