CELEBRITIES

H Ellen DeGeneres επιστρέφει με μίνι σειρά στο YouTube, μετά το τέλος της τηλεοπτικής της εκπομπής


JTeam

22 Οκτωβρίου 2022

H Ellen DeGeneres επιστρέφει με μίνι σειρά στο YouTube, μετά το τέλος της τηλεοπτικής της εκπομπής
H Ellen DeGeneres επιστρέφει στο YouTube μετά το τέλος της εκπομπής της «The Ellen DeGeneres Show»

Με μία νέα μίνι σειρά 8 επεισοδίων, σε στιλ ντοκιμαντέρ θα κάνει το comeback της η παρουσιάστρια στη πλατφόρμα του Youtube. Η νέα εκπομπή θα έχει γενικό τίτλο «About Time For Yourself… with Ellen» και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο.

Πιο συγκεκριμένα, το concept είναι να δείχνει πώς περνάει τον χρόνο της από τότε που σταμάτησε η τηλεοπτική της εκπομπή, καθώς προσπαθεί να μάθει νέα χόμπι και να κάνει περισσότερο focus στον εαυτό της.

Σε ένα teaser ανέφερε: «Ξέρεις, τον τελευταίο καιρό αφιερώνω λίγο χρόνο για μένα, μακριά από τις κάμερες. Και περνάω τόσο υπέροχα, σκέφτηκα ότι πρέπει να μοιραστώ μερικά από αυτά που κάνω μαζί σας».

Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε το talk show της, τον Μάιο, μετά από συνολικά 19 σεζόν. Το τελευταίο διάστημα είχε εμπλακεί σε διαμάχες σχετικά καθώς πολλοί πρώην συνάδελφοί της την κατηγόρησαν ανοιχτά για τοξικότητα στο χώρο εργασίας.

Μετά τις κατηγορίες για εκφοβισμό λοιπόν, η DeGeneres αποχώρησε από την αμερικανική τηλεόραση και μάλλον τώρα θέλει να φτιάξει και πάλι το προφίλ της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.