CELEBRITIES

Η Bella Hadid δεν εγκρίνει τη σχέση της αδερφής της με τον Di Caprio - «Παραείναι καλή γι'αυτόν»


JTeam

22 Οκτωβρίου 2022

Η Bella Hadid δεν εγκρίνει τη σχέση της αδερφής της με τον Di Caprio - «Παραείναι καλή γι'αυτόν»
Η Gigi Hadid και η αδεφή της Bella είναι πολύ δεμένες και έχουν μιλήσει αρκετές φορές για τη δυνατή σχέση που έχουν

Μπορεί η Bella να είναι η μικρότερη όμως έχει αναπτύξει μια πιο προστατευτική στάση απέναντι στη Gigi. Να σας θυμίσουμε ότι στάθηκε στο πλευρό της όταν χώρισε από τον τραγουδιστή Zayn Malik και δεν ήταν καθόλου εύκολος χωρισμός.

Τώρα όμως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Gigi κάνει μια νέα αρχή στην ερωτική της ζωή αλλά η Bella δεν φαίνεται να συμφωνεί. Ο λόγος για τη σχέση της με τον Di Caprio, ο οποίος είναι γνωστό ότι προτιμά γυναίκες κάτω των 25 χρονών.

Jenny.Gr

Πιο συγκεκριμένα ξένες πηγές όπως η «The Mirror» αποκαλύπτει ότι η Bella θεωρεί πως η αδερφή της «παραείναι καλή για να βγαίνει με τον Di Caprio». Δυσκολεύεται να δεχθεί αυτή τη σχέση καθώς θεωρεί ότι δεν θα κάνει καλό στην αδερφή της, η οποία πρόσφατα βγήκε από μια δύσκολη κατάσταση.

Μια καλή της φίλη δήλωσε: «Η Βella είναι πολύ αμήχανη. Ανησυχεί πως η Gigi θα καταλήξει πληγωμένη και ντροπιασμένη από αυτή τη σχέση».

Jenny.Gr

H Gigi βέβαια φαίνεται να συνεχίζει να ζει τον ερωτά της με τον Di Caprio, παρότι η αδερφή της δεν τον εγκρίνει. Η δική μας φιλική συμβουλή στη Bella πάντως είναι να δώσει λίγο χρόνο σε αυτή τη σχέση. Εμείς εγκρίνουμε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.