UPDATE

Gigi Hadid και Leonardo DiCaprio στην πρώτη τους κοινή έξοδο - Τελικά είναι μαζί;


JTeam

14 Σεπτεμβρίου 2022

Gigi Hadid και Leonardo DiCaprio στην πρώτη τους κοινή έξοδο - Τελικά είναι μαζί;
Gigi και Di Caprio απόλαυσαν ο ένας την παρέα του άλλου και διασκέδασαν μαζί σε πάρτι στη Νέα Υόρκη

Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη και οι celebrities δεν έχασαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε after show parties. Σε ένα από τα πάρτι του Μανχάταν λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το νέο ζευγάρι της πόλης Gigi Hadid και Leonardo DiCaprio, για το οποίο οι φήμες λένε ότι είναι στην αρχή της σχέσης τους, είχαν ήδη κάνει την εμφάνιση τους.

Και ναι! Λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό του από την Camilla Morrone, o Leonardo DiCaprio φαίνεται πως βρήκε τον επόμενο ερωτικό του ενδιαφέρον και πάλι σε μοντέλο και μάλιστα 27χρονο. Ο λόγος για τη Gigi Hadid, η οποία έχει χωρίσει από τον πρώην σύντροφο της και πατέρα του παιδιού της Zayn Malik, το 2020.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα βρίσκονται ακόμη στην αρχή της σχέσης τους. Λίγες ημέρες πριν είχαν κυκλοφορήσει και τα πρώτα δημοσιεύματα για το νέο hot ζευγάρι και τώρα πια έχουμε και τις φωτογραφίες με τους δυο να είναι αρκετά κοντά, επιβεβαιώνοντας (;) την αρχή μιας σχέσης. Ή τέλος πάντων, ότι κάτι παίζει εδώ.

Jenny.Gr
@dailymail

Ο DiCaprio έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στα μοντέλα και μάλιστα στα νεαρά, αφού οι προηγούμενες σχέσεις του είχαν να κάνουν με κοπέλες έως 25 ετών. Πλέον όμως έσπασε το ηλιακό του όριο, με την Gigi.

Τα δέκα χρόνια που μεσολαβούν ανάμεσά τους δεν μας κάνουν εντύπωση. Το να τους εντοπίσουμε τόσο γρήγορα μαζί και μάλιστα αρκετά διαχυτικούς, μας έκανε.

Jenny.Gr
@dailymail