CELEBRITIES

Leonardo DiCaprio και Gigi Hadid μαζί στη Νέα Υόρκη, λίγο μετά τον χωρισμό με την Camilla


JTeam

13 Σεπτεμβρίου 2022

Leonardo DiCaprio και Gigi Hadid μαζί στη Νέα Υόρκη, λίγο μετά τον χωρισμό με την Camilla
@pagesix
Leonardo DiCaprio και Gigi Hadid: Δημοσιεύματα τούς θέλουν στην αρχή της σχέσης τους

Δημοσίευμα του People, θέλει τον Leonardo DiCaprio και την Gigi Hadid να περνούν χρόνο μαζί στην Νέα Υόρκη, με τους δυο να βρίσκονται στις αρχές της γνωριμίας τους, η οποία όπως λένε, δεν είναι φιλική.

Λίγες μόνο εβδομάδες μετά τον χωρισμό του από το επίσης μοντέλο Camilla Morrone, ο Di Caprio έχει θέσει ήδη τον επόμενο στόχο στα προσωπικά του και έχει προσεγγίσει την 27χρονη Gigi Hadid. Nα σημειωθεί επισης πως Di Caprio και Morrone υπήρξαν ζευγάρι για πάνω από τέσσερα χρόνια και μάλιστα, μπορεί να κρατούσαν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά οι κοινές τους φωτογραφίες έδειχναν πως είναι ένα ιδιαίτερα ερωτευμένο ζευγάρι.

Jenny.Gr
splash

Πολλές ήταν μάλιστα οι πηγές και σε άλλα μέσα ενημέρωσης, που επιβεβαίωσαν ότι την Δευτέρα, Leonardo και Gigi είχαν βγει μαζί στην Νέα Υόρκη σε μια από τις πρώτες συναντήσεις τους.

Μάλιστα οι δυο τους έχουν κοινές παρέες, αφού πολύ καλή φίλη του Di Caprio είχε επισκεφθεί την Gigi σε event που είχε πραγματοποιηθεί για τα εγκαίνια του νέου της brand. Φυσικά οι χρήστες του διαδικτύου δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν για μια ακόμη φορά την προτίμηση του Leonardo σε γυναίκες ηλικίας κάτω των 25 ετών, με την Gigi να ξεφεύγει οριακά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.