CELEBRITIES

Η Gigi Hadid μοιράζεται σπάνιες στιγμές από τη ζωή με τη 2χρονη κόρη της, Khai


JTeam

12 Σεπτεμβρίου 2022

Η Gigi Hadid μοιράζεται σπάνιες στιγμές από τη ζωή με τη 2χρονη κόρη της, Khai
@gigihadid
«Είναι πανέξυπνη και μια ευλογία», είπε η Gigi Hadid σε σπάνιες εξομολογήσεις για την κόρη της

Ήταν Σεπτέμβρης του 2020 όταν η Gigi Hadid έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μαζί με τον πρώην σύντροφο της Zayn Malik. Έκτοτε η ζωή της ως μητέρα έχει αλλάξει, αλλά σπανίως επιλέγει να μιλάει για το παιδί και την προσωπική της ζωή. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Sunday Today With Willie Geist, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, το 27χρονο μοντέλο, αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για την μόλις 2 ετών κόρη της, Khai.

«Είναι πανέξυπνη και πολύ γενναία», λέει αρχικά η Gigi, συνεχίζοντας πως η κόρη της επιχειρεί να κάνει ακόμη και επικίνδυνα πράγματα. Η δραστήρια αυτή προσωπικότητα της κόρης της είναι και που "γειώνει" την Hadid, όπως είπε, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει το πόσο γρήγορα μεγαλώνει.

«Νομίζω ότι είναι ιδιοφυΐα, αλλά νομίζω ότι αυτό λένε όλοι για το παιδί τους. Είναι τόσο διασκεδαστικό. Όσο περισσότερο μιλάει, καταλαβαίνει και θυμάται, γίνεται όλο και πιο διασκεδαστικό. Και είναι μια ευλογία».

H Gigi στο παρελθόν είχε μιλήσει και για την εμπειρία του τοκετού της, καθώς είχε επιλέξει να γεννήσει στο σπίτι της. 14 ώρες κράτησε η διαδικασία του τοκετού και πήρε την απόφαση να γεννήσει στο σπίτι της, μαζί με τον τότε σύντροφο της Zayn, ύστερα από ένα ντοκιμαντέρ που είχαν παρακολουθήσει.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή έπαιξε και η πανδημία, αφού αν γεννούσε σε νοσοκομείο θα απαγορευόταν να βρίσκονται μέσα στο δωμάτιο η αδερφή και η μητέρα της. Μάλιστα εξομολογήθηκε πως επέλεξε στον τοκετό της να μην κάνει επισκληρίδιο ένεση.

«Ήξερα ότι θα ήταν ο πιο τρελός πόνος στη ζωή μου, αλλά πρέπει να παραδοθείς σε αυτόν και να πεις: "Αυτό είναι. Μου άρεσε αυτό". Ξέρω ότι η μαμά μου και ο Zayn και η Bella ήταν περήφανοι για μένα, αλλά σε ορισμένα σημεία είδα τον τρόμο τους», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.