ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα (07/07): Σταθείτε πάνω από τις καταστάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


JTeam

6 Ιουλίου 2024

Ζώδια σήμερα (07/07): Σταθείτε πάνω από τις καταστάσεις - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (07/07) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σήμερα μαζί με τον Ερμή φέρνει διάφορες σκέψεις στο μυαλό σας και καταστάσεις στο προσκήνιο. Δώστε την πρέπουσα σημασία, δράστε με μεγαλοπρέπεια και σταθείτε πάνω από τις καταστάσεις. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, σήμερα δώστε την δυναμική σας σε ένα εγχείρημα ή μία κατάσταση η οποία μπορεί να αποδώσει καρπούς χωρίς να χάνετε το χρόνο σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ταύρους, το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι να ασχοληθείτε με κοινωνικά ζητήματα, φίλους και να έρθετε κοντά με ότι μπορεί να αναζωπυρώσει τα όνειρά σας. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Διδύμους, δημιουργική μπορεί να είναι η επικοινωνία σήμερα αρκεί τα λόγια να πηγάζουν από την καρδιά σας και να είστε ευέλικτη/ος. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Καρκίνους, θέματα αξιών σε συναισθηματικό ή σε υλικό επίπεδο ενδέχεται να πάρουν χρόνο και ενέργεια σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο έχει πραγματική αξία για εσάς. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Παρθένους, σήμερα ενδέχεται να θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα από αυτά που κάνετε ή να θελήσετε να βρεθείτε σε ένα διαφορετικό μέρος από αυτό που είστε. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Ζυγούς, φίλοι, άνθρωποι στο κοινωνικό σας κύκλο και ομάδες ατόμων που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα είναι η καλύτερη επιλογή σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε να ασχοληθείτε με ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Τοξότες, σήμερα δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία μπορούν να σας δώσουν με κάποιον τρόπο το ερέθισμα να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Αιγόκερους, η δυναμική της Σελήνης απέναντι από τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας σήμερα ενδέχεται να φέρει ένταση και αναβρασμό συναισθημάτων. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Για τους Υδροχόους, η σχέση της Σελήνης με τον Πλούτωνα σήμερα ενδέχεται να σας βάλει στην διαδικασία να δείτε σε βάθος κάποια θέματα που σας απασχολούν αυτή τη στιγμή. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ..

Για τους Ιχθύες, μία κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα ή την εργασία σας ενδέχεται να σας απασχολήσει έντονα σήμερα, Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.