CELEBRITIES

H Κρις Τζένερ διαγνώστηκε με όγκο στην ωοθήκη και θα υποβληθεί σε επέμβαση


JTeam

5 Ιουλίου 2024

H Κρις Τζένερ διαγνώστηκε με όγκο στην ωοθήκη και θα υποβληθεί σε επέμβαση
Splash by Ideal Image
«Οι ωοθήκες είναι ιερό μέρος για εμένα»

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία της θέλησε να γνωστοποιήσει η Κρις Τζένερ σε πρόσφατο επεισόδιο του «The Kardashians», ανακοινώνοντας ότι διαγνώστηκε με όγκο στην ωοθήκη. Ενώ βρίσκεται σε οικογενειακές διακοπές, αποκαλύπτει στις κόρες της Κιμ, Κλοέ και Κένταλ τα ευρήματα των γιατρών.

«Ήθελα να σας πω κάτι… Πήγα στο γιατρό και έκανα την εξέταση. Βρήκαν μια κύστη, έναν μικρό όγκο στην ωοθήκη μου. Ο γιατρός είπε ότι πρέπει να αφαιρέσω τις ωοθήκες και αυτό με έχει επηρεάσει ψυχολογικά. Εκεί έγινε η σύλληψη όλων των παιδιών μου, εκεί μεγάλωσαν όσο βρίσκονταν στην κοιλιά μου. Είναι πολύ ιερό μέρος για εμένα», αναφέρει με δάκρυα στα μάτια η Κρις Τζένερ.

Οι κόρες της την άκουγαν αμίλητες, μη μπορώντας να κρύψουν τη θλίψη τους για αυτή τη διάγνωση. Η Κιμ σχολίασε πως είναι «πραγματικά λυπημένη» που πρέπει η μητέρα της να μπει σε αυτή τη διαδικασία και δεν έκρυψε τον φόβο της για ό,τι έπεται. Όταν η Κλοέ ενημέρωσε την Κόρτνεϊ για τη διάγνωση της μητέρας τους, η ίδια είπε: «Καταλαβαίνω απόλυτα πώς νιώθει η μαμά μου γιατί θα ένιωθα το ίδιο. Είναι η δύναμη της γυναίκας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα ξεχάσει ποια είναι ή τι έχει περάσει μόλις αυτό τελειώσει».

«Δεν έχω άγχος με την επέμβαση, ούτε είμαι νευρική. Εμπιστεύομαι τον γιατρό μου, είναι ο καλύτερος στον κόσμο», απάντησε η Κρις Τζένερ. Στη συνέχεια, η Κένταλ εξομολογήθηκε πως καταλαβαίνει ακριβώς πώς νιώθει η μητέρα της, όμως, αν οι ωοθήκες της τη βλάπτουν, είναι το σημάδι πως δεν τις χρειάζεται πλέον και έφτασε η στιγμή να τις αποχωριστεί.

Η Κρις Τζένερ κατέληξε, λέγοντας: «Θα είμαι καλά… Έχω εσάς παιδιά. Οι άνθρωποι με ρωτούν συχνά ποια είναι η καλύτερη δουλειά που είχα ποτέ, και πάντα λέω “μαμά”. Η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή μου ήταν ότι μπόρεσα να γεννήσω έξι όμορφα παιδιά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.