CELEBRITIES

H Τζούλια Φοξ έκανε coming out: «Λυπάμαι αγόρια, δεν θα ξανασυμβεί»


JTeam

9 Ιουλίου 2024

H Τζούλια Φοξ έκανε coming out: «Λυπάμαι αγόρια, δεν θα ξανασυμβεί»
Splash by Ideal Image
Η Τζούλια Φοξ μίλησε ανοιχτά για την προσωπική ζωή της

Λίγες εβδομάδες μετά την εξομολόγηση ότι απέχει συνειδητά εδώ και δύο χρόνια από το σεξ, η Τζούλια Φοξ έκανε coming out στo Tik Tok, με αφορμή ένα σχόλιο που έλαβε από ακόλουθο. «Μου αρέσει, όταν βλέπω μία λεσβία με έναν άνδρα. Είναι σαν να μισείς αυτόν τον άνδρα, πραγματικά τον μισείς», ανέφερε το σχόλιο.

Τότε, η Τζούλια Φοξ δημοσίευσε ένα νέο βίντεο και έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση, γράφοντας: «Ε, αυτή ήμουν εγώ. Ήμουν αυτή η λεσβία. Λυπάμαι αγόρια, δεν θα ξανασυμβεί». Μετά από αυτή την αποκάλυψη, η ηθοποιός έλαβε δεκάδες μηνύματα υποστήριξης στο διαδίκτυο: «Είμαι τόσο χαρούμενη για σένα», «Αυτό κάνει την καρδιά μου ευτυχισμένη», έγραψαν κάποιοι.

Και μπορεί άλλοι να έμειναν έκπληκτοι από αυτή την αποκάλυψη, ωστόσο υπήρχε και αυτή η μερίδα που περίμενε αργά ή γρήγορα αυτή την εξομολόγηση από τη Τζούλια Φοξ, καθώς η ίδια στο παρελθόν είχε δηλώσει ανοιχτή στο να συνάψει σχέση με γυναίκα. «Έχω λίγο γκέι αίμα στο σώμα μου και πρέπει να το εξερευνήσω. Οπότε, ίσως οι πρώην μου να μην είχαν άδικο όταν με αποκαλούσαν λεσβία, επειδή δεν ήθελα να κάνω σεξ μαζί τους», είχε δηλώσει το 2022.

@juliafox #stitch with @emgracedawg pt.2 ♬ original sound - Julia fox

Να θυμίσουμε πως από το 2018 ως το 2020 η Τζούλια Φοξ υπήρξε παντρεμένη με τον Πίτερ Αρτεμιέβ και μαζί απέκτησαν έναν γιο. Μετά το τέλος του γάμου της, η ηθοποιός είχε έναν σύντομο δεσμό με τον Κάνιε Γουέστ, με τον οποίο ωστόσο δεν είχαν σεξουαλική επαφή, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στους New York Times το 2023.

Τον περασμένο Μάιο, η Τζούλια Φοξ είχε αναφέρει ότι εδώ και 2,5 χρόνια είναι αγάμη, σημειώνοντας: «2,5 χρόνια αγαμίας και ποτέ δεν ήταν καλύτερα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS