CELEBRITIES

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ απαντάει στο bodyshaming - «Έχασα πολλά κιλά από τη θλίψη και το άγχος»


JTeam

10 Ιουλίου 2024

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ απαντάει στο bodyshaming - «Έχασα πολλά κιλά από τη θλίψη και το άγχος»
Splash by Ideal Image
Με αφορμή ένα κακεντρεχές σχόλιo για τα κιλά της, η Κέιτ Μπέκινσεϊλ μίλησε για το πρόβλημα υγείας

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί για περίπου 1,5 μήνα, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι συμβαίνει. Η ηθοποιός, μου μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο από τον Δεκέμβριο του 2023, εισήχθη στα τέλη Μαρτίου στο νοσοκομείο και παρέμεινε για έξι εβδομάδες, ακολουθώντας συγκεκριμένη θεραπεία.

Κι ενώ μετά την έξοδό της από αυτό δεν μπήκε στη διαδικασία να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, θέλοντας να προχωρήσει μπροστά και να αφήσει στο παρελθόν αυτό το επίπονο διάστημα, τελικά αναθεώρησε. Με αφορμή ένα σχόλιο που έλαβε για τα κιλά της - διότι το 2024 οι άνθρωποι συνεχίζουν να κάνουν τέτοια σχόλια - η Κέιτ Μπέκινσεϊλ αποκάλυψε δημόσια το σοβαρό θέμα που είχε με την υγεία της.

Όπως είπε, η απώλεια του πατριού της και η διάγνωση της μητέρας της με καρκίνο τετάρτου σταδίου τη «σημάδεψαν». Η ηθοποιός βυθίστηκε στη θλίψη και κάθε ημέρα που περνούσε βίωνε όλο και περισσότερο άγχος, ενώ έτρωγε όλο και λιγότερο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει απότομα και σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλά κιλά, γεγονός που επηρέασε την υγεία της.

«Είδα τον πατριό μου να πεθαίνει και ήταν σοκαριστικό, η μητέρα μου έχει καρκίνο 4ου σταδίου και εγώ έχασα πολύ βάρος μέσα σε λίγο καιρό από το άγχος και τη θλίψη», εξομολογήθηκε η Κέιτ Μπέκινσεϊλ. Στη συνέχεια, η ηθοποιός περιέγραψε πως ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο ήταν η διάτρηση στομάχου - η δημιουργία «τρύπας» στο στομάχι - από τις διατροφικές διαταραχές με αποτέλεσμα να κάνει «εμετό μεγάλες ποσότητες αίματος».

«Μου ήταν πολύ δύσκολο να τρώω και απλά δούλεψα πολύ σκληρά σε μια ταινία που στην πραγματικότητα μου έκανε κακό, επειδή περιλάμβανε και το θέμα του θανάτου του πατέρα μου, οπότε δεν με απασχολεί πραγματικά τι σκέφτεσαι για το σώμα μου», ήταν η απάντησή της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.