CELEBRITIES

Η Κιμ Καρντάσιαν θα παίξει (ξανά) σε σειρά του Ράιν Μέρφι - Στο καστ η Χάλι Μπέρι και η Γκλεν Κλόουζ


JTeam

10 Ιουλίου 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν θα παίξει (ξανά) σε σειρά του Ράιν Μέρφι - Στο καστ η Χάλι Μπέρι και η Γκλεν Κλόουζ
Splash by Ideal Image
Η Κιμ Καρντάσιαν επιστρέφει στη μικρή οθόνη

Μετά την είδηση πως το sequel της ταινίας «Devil Wears Prada» βρίσκεται στα σκαριά, ένα ακόμη φρέσκο νέο έρχεται από τον κόσμο της υποκριτικής. Ειδικότερα, ο σκηνοθέτης Ράιν Μέρφι προετοιμάζει μια καινούργια σειρά και μεταξύ των πρωταγωνιστών θα δούμε την Κιμ Καρντάσιαν. Ναι, ναι.

Η επιχειρηματίας και influencer, μετά το ντεμπούτο της στη 12η σεζόν της σειράς «American Horror Story» την περασμένη χρονιά, επιστρέφει στη μικρή οθόνη με έναν ρόλο που δεν γνωρίζουμε αν της ταιριάζει, αλλά σίγουρα υπάρχει σύνδεση.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Η σειρά θα έχει τίτλο «All’s Fair» και επικεντρώνεται σε ένα δικηγορικό γραφείο στην καρδιά του LA, όπου εργάζονται μόνο γυναίκες. Η Κιμ Καρντάσιαν, λοιπόν, θα υποδυθεί μία από αυτές και η ηρωίδα της θα έχει ειδίκευση στα διαζύγια.

Να θυμίσουμε πως πριν από περίπου μια τριετία, η Κιμ Καρντάσιαν είχε γνωστοποιήσει την επιθυμία της να ασχοληθεί με τη Νομική, έδωσε εξετάσεις αρκετές φορές και τα κατάφερε. Η τηλεπερσόνα είχε εξομολογηθεί πως επιθυμεί να καταπιαστεί με αυτό το επάγγελμα και να γίνει, μάλιστα, μία δικηγόρος πλήρους απασχόλησης.

Μπορεί σε πρακτικό επίπεδο να μην είναι νομικός, ωστόσο στην ταινία θα υποδυθεί μία δικηγόρο, μπαίνοντας έστω και με αυτόν το τρόπο στον χώρο του επαγγέλματος που σπούδασε. Στο ίδιο καστ θα δούμε τη Χάλι Μπέρι, η οποία επιστρέφει σε σειρά μετά από οκτώ χρόνια, όπως και η Γκλεν Κλόουζ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.