CELEBRITIES

Η Κρις Τζένερ υποβλήθηκε σε υστερεκτομή: «Αφαίρεσα αυτό που μου χάρισε έξι από τα καλύτερα κομμάτια μου»


JTeam

12 Ιουλίου 2024

Η Κρις Τζένερ υποβλήθηκε σε υστερεκτομή: «Αφαίρεσα αυτό που μου χάρισε έξι από τα καλύτερα κομμάτια μου»
Getty Images @Dimitrios Kambouris
Η Κρις Τζένερ μιλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Μερικές ημέρες πριν, η Κρις Τζένερ είχε αποκαλύψει ότι οι γιατροί βρήκαν έναν όγκο στη μία ωοθήκη της και τη συμβούλεψαν να προχωρήσει σε επέμβαση. Μετά από επιπλέον εξετάσεις, εκτός από τον όγκο, εντόπισαν και μία κύστη, γεγονός που έκανε την κατάσταση της υγείας της πιο σοβαρή.

Στο τελευταίο επεισόδιο του reality «The Kardashians», η Κρις Τζένερ αναφέρθηκε στο πρόβλημα της υγείας της, ανακοινώνοντας στις κόρες της την απόφαση των γιατρών να υποβληθεί σε υστερεκτομή: «Θα κάνω υστερεκτομή. Μόλις αφαίρεσα μερικές από τις ωοθήκες μου και σήμερα με πήραν τηλέφωνο. Υπήρξε ένα εύρημα, οπότε είμαστε εδώ για να το φτιάξουμε», ακούγεται να λέει.

Μετά την επέμβαση, η Κρις Τζένερ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς - όπως είπε - αφαίρεσε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της. «Αφαίρεσα κάτι που μου χάρισε έξι από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής μου. Είμαι πολύ συγκινημένη. Όταν είσαι νέος, λες ότι θες να κάνεις οικογένεια. Και πραγματικά, είναι το μόνο για το οποίο μιλούσα, για 40-50 χρόνια. Λοιπόν, τώρα μιλάμε για την αντίθετη διαδικασία», εξομολογήθηκε.

Έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της, η Κρις Τζένερ αντλεί δύναμη για να συνεχίσει τον αγώνα. Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της, λέγοντας πως πρέπει να τη στηρίξουν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, ώστε να επιστρέψει το χαμόγελο στο πρόσωπό της: «Η μαμά μου είναι πολύ λυπημένη που χάνει τις ωοθήκες της και νομίζω ότι πρέπει να την κάνουμε να το δει σαν μια θετική στιγμή και να της φτιάξουμε τη διάθεση».

Σε προηγούμενες δηλώσεις της, η Κρις Τζένερ είχε αναφερθεί στη μητρότητα, τονίζοντας πόσο σημαντική ήταν για εκείνη. «Οι άνθρωποι συχνά με ρωτούν ποια είναι η καλύτερη δουλειά που έχεις κάνει ποτέ και πάντα λέω το να είμαι μαμά. Η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή μου ήταν ότι μπόρεσα να γεννήσω έξι πανέμορφα παιδιά».

Να θυμίσουμε πως η Κρις Τζένερ έχει τέσσερα παιδιά από τον πρώτο γάμο της με τον Ρόμπερτ Καρντάσιαν, την Κιμ, την Κλόι, την Κόρτνεϊ και τον Ρομπ, και δύο από τον γάμο της με την Κέιτλιν Τζένερ, την Κένταλ και την Κάιλι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.