CELEBRITIES

Ο Άλεκ Μπάλντουιν απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία - Ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε την απόφαση


JTeam

13 Ιουλίου 2024

Ο Άλεκ Μπάλντουιν απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία - Ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε την απόφαση
Splash by Ideal Image
H δικαστής απέρριψε την υπόθεση, διαπιστώνοντας ότι η πολιτεία απέκρυψε παράνομα στοιχεία σχετικά με το πώς κατέληξαν αληθινά πυρομαχικά στο πλατό της ταινίας

Ο Άλεκ Μπάλντουιν ξέσπασε σε κλάμματα όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου που απέρριψε την υπόθεση εναντίον του για τους πυροβολισμούς στην ταινία Rust που οδήγησαν στο θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς.

H δικαστής του Νέου Μεξικού απέρριψε την υπόθεση εναντίον του ηθοποιού, διαπιστώνοντας ότι η πολιτεία απέκρυψε παράνομα στοιχεία σχετικά με το πώς κατέληξαν αληθινά πυρομαχικά στο πλατό της ταινίας, όπου πυροβολήθηκε θανάσιμα η κινηματογραφίστρια.

«Η εσκεμμένη απόκρυψη πληροφοριών από την πολιτεία ήταν σκόπιμη και εσκεμμένη. Δεν υπάρχει τρόπος για το δικαστήριο να διορθώσει αυτό το λάθος», είπε η δικαστής.

Η αντίδραση του ηθοποιού

Η είδηση αυτή, όπως ήταν λογικό και επόμενο έγινε δεκτή με ανακούφιση από τον Άλεκ Μπάλντουιν, ο οποίος ξέσπασε σε κλάμματα και αγκάλιασε τους δικηγόρους και τη σύζυγό του.

Αμέσως μετά αποχώρησε γρήγορα από τη δικαστική αίθουσα χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Τι είχε δηλώσει πριν από τη δίκη ο ηθοποιός

Ο Άλεκ Μπάλντουιν έχει επανειλημμένα πει ότι δεν τράβηξε τη σκανδάλη του όπλου και ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά λάθος, ενώ εκείνος δεν είχε την παραμικρή ιδέα πως περιείχε αληθινή σφαίρα.

Συνήθως ισχύουν αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας σε ταινίες και τηλεοράσεις, ειδικά όταν γίνεται χειρισμός όπλων.

Ακόμα όμως και το σήμερα το πώς η σφαίρα κατέληξε εκεί δεν έχει ειπωθεί, ούτε αποδειχτεί.

Δες όλα όσα έγιναν στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.