CELEBRITIES

Η Αντέλ ανακοίνωσε ότι κάνει διάλειμμα από τη μουσική και μετακομίζει στη Βρετανία - «Θέλω να κάνω άλλα πράγματα»


JTeam

17 Ιουλίου 2024

Η Αντέλ ανακοίνωσε ότι κάνει διάλειμμα από τη μουσική και μετακομίζει στη Βρετανία - «Θέλω να κάνω άλλα πράγματα»
Splash by Ideal Image
Η Αντέλ γνωστοποίησε τα μελλοντικά σχέδιά της, στα οποία δεν συγκαταλέγεται η μουσική

Η Αντέλ αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες της τελευταίας 15ετίας. Η μουσική της έχει καταφέρει να μπει σε κάθε σπίτι και εκείνη, παρά το γεγονός ότι ανά περιόδους έκανε μεγάλα διαλείμματα, παρέμενε πάντα στην καρδιά των εκατομμυρίων θαυμαστών της.

Αυτή την περίοδο, η Αντέλ βρίσκεται στην Αμερική και κάνει συναυλίες, οι οποίες στέφονται από επιτυχία. Σε μια ανάπαυλα από το απαιτητικό πρόγραμμά της, η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο γερμανικό ZDF και αποκάλυψε πως στα μελλοντικά σχέδιά της δεν περιλαμβάνεται η μουσική. Ναι, σωστά διάβασες.

Jenny.Gr
IG @adele

Η Αντέλ επιστρέφει στη γενέτειρά της

Η Αντέλ πήρε την απόφαση να πατήσει γι’ ακόμα μια φορά παύση στην καριέρα της και να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα της, την Αγγλία, με σκοπό να καταπιαστεί με άλλα, αλλά εξίσου δημιουργικά πράγματα. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάποιο καινούργιο τραγούδι στο άμεσο μέλλον, διότι έχει ανάγκη να αποστασιοποιηθεί.

«Δεν έχω κανένα σχέδιο για νέα μουσική. Θέλω ένα μεγάλο διάλειμμα. Θέλω να κάνω άλλα δημιουργικά πράγματα, μόνο για λίγο», δήλωσε η Αντέλ, μιλώντας για τη ζωή της μετά το πέρας των συναυλιών της.

Να θυμίσουμε πως η Αντέλ μετακόμισε στο Λος Άντζελες το 2016 και θα έλεγε κανείς πως σίγουρα άξιζε τον κόπο, καθώς η καριέρα της εκτοξεύθηκε. Οκτώ χρόνια μετά, λοιπόν, ετοιμάζει αποσκευές και σχεδιάζει την επιστροφή της στη γενέτειρά της. Σύμφωνα με τη Sun, η βοηθός της έχει ήδη επιστρέψει στο Λονδίνο και προετοιμάζει και τη δική της επιστροφή.

«Είναι όλα μέρος μιας ευρύτερης επιθυμίας της για επιστροφή στην πατρίδα της και μόλις τελειώσουν οι συναυλίες της στο Λας Βέγκας τον Νοέμβριο, θα γυρίσει. Η Ρόουζ (βοηθός) έχει ήδη μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και η Αντέλ θα την ακολουθήσει. Ακριβώς όπως και στο ποδόσφαιρο, φαίνεται ότι η Αντέλ επιστρέφει στην πατρίδα της», ανέφερε πηγή στο ξένο μέσο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS