CELEBRITIES

Ο Πιτ Ντέιβιντσον αποκάλυψε το ναρκωτικό που «δεν μπορεί να κόψει», μετά την απεξάρτηση από την κεταμίνη


JTeam

23 Ιουλίου 2024

Ο Πιτ Ντέιβιντσον αποκάλυψε το ναρκωτικό που «δεν μπορεί να κόψει», μετά την απεξάρτηση από την κεταμίνη
Splash by Ideal Image
Ο κωμικός έχει επίγνωση της κατάστασής του

Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση προέβη ο Πιτ Ντέιβιντσον για τη μάχη που δίνει όλα αυτά τα χρόνια με τις εξαρτήσεις. Στα 30 του πλέον, κατάφερε να βγει από τον λαβύρινθο των ναρκωτικών, σταμάτησε να λαμβάνει κεταμίνη, μετά από τέσσερα χρόνια, ωστόσο παραδέχτηκε πως υπάρχει κάτι που ακόμα δεν μπορεί να κόψει.

«Δεν μπορώ να το κόψω ακόμα. Είναι το μόνο που μου έχει μείνει. Έκανα χρήση κοκαΐνης, έπαιρνα κεταμίνη κι άλλα χάπια. Το μόνο που έχει μείνει πλέον από αυτά είναι το χόρτο. Αυτή η ιστορία έχει σχεδόν τελειώσει, όμως κρατάω το χόρτο για λίγο ακόμα», δήλωσε στην Daily Mail ο Πιτ Ντέιβιντσον.

Ο κωμικός υποστήριξε πως σε έναν μεγάλο βαθμό έχει εξέλθει από το τούνελ των ναρκωτικών, ωστόσο το ερωτηματικό παραμένει έως ότου κλείσει οριστικά ο κύκλος.

Πριν από περίπου έναν χρόνο - τον Αύγουστο του 2023 - η Page Six είχε γνωστοποιήσει πως ο κωμικός παίρνει κεταμίνη, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη. Την ίδια περίοδο, είχε εξέλθει από κέντρο απεξάρτησης, ενώ είχε ζητήσει βοήθεια ειδικού για να διαχειριστεί τις διαταραχές προσωπικότητας.

Jenny.Gr
Splash News

Λίγες ημέρες αργότερα, ο ίδιος είχε πάρει την απόφαση να μιλήσει δημόσια για τη μάχη του με την κατάθλιψη και τις ουσίες και έτσι, κατά τη διάρκεια ενός show του είπε: «Μόλις βγήκα από το κέντρο αποτοξίνωσης. Έχω αυτή τη λάμψη μετά την αποτοξίνωση. Η έβδομη φορά είναι η τυχερή».

Έχοντας στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα, ο 30χρονος ηθοποιός έχει καταφέρει να βγει νικητής σε αυτόν τον αγώνα. Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του, ανά διαστήματα επισκέπτεται το κέντρο απεξάρτησης για συντήρηση και για επικοινωνία με τους ειδικούς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.