CELEBRITIES

H Κιμ Καρντάσιαν μετάνιωσε για τη σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον και αυτός είναι ο λόγος


Τόνια Τζάφερη

20 Ιουλίου 2023

H Κιμ Καρντάσιαν μετάνιωσε για τη σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον και αυτός είναι ο λόγος
@kimkardashian / instagram
Οι συμβουλές της Κιμ προς τις αδερφές της, αλλά και τις θαυμάστριες της

Η ψυχοθεραπεία φαίνεται να κάνει καλή δουλειά στην Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έχει πλέον συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι να «γιατρεύουμε τις πληγές μας», να παίρνουμε τoν χρόνο μας σε έναν χωρισμό, και να προχωράμε σε μια νέα σχέση μόνο όταν είμαστε πραγματικά έτοιμες.

Στο πρόσφατο επεισόδιο των Kardashians, η Κιμ ήταν ίσως η φίλη που θα ήθελες να έχεις στις δύσκολες στιγμές, αφού μοιράστηκε μεταξύ άλλων, συμβουλές για χωρισμούς και σχέσεις. Συγκεκριμένα η 42χρονη σταρ μιλώντας στις δυο μικρότερες αδερφές της, Kάιλι και Κένταλ, δήλωσε μετανιωμένη που προχώρησε σε μια νέα σχέση τόσο γρήγορα, μετά το διαζύγιο από τον Κάνιε.

Η Κιμ χώρισε το 2021 από τον 46χρονο ράπερ με τον οποίο απέκτησαν 4 παιδιά, και λίγους μήνες αργότερα, έγινε γνωστή η σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον, η οποία τελικά δεν διήρκησε και πολύ, αλλά προκάλεσε σίγουρα αίσθηση.

Jenny.Gr
@kimkardashian / instagram

«(H νέα σχέση με τον Πιτ) απομάκρυνε το μυαλό μου, από όλα όσα συνέβαιναν. Αλλά αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος. Δεν πρέπει να τρέχεις μακριά από όσα συμβαίνουν», είπε η Κιμ. «Οφείλεις πρώτα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να θεραπεύσεις τις πληγές σου, να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις και μετά να αισθανθείς».

Κοινώς, η ίδια δεν είχε ξεπεράσει τα όσα είχαν προηγηθεί στο διαζύγιο της με τον Κάνιε, και ο Πιτ ήταν ένας λάθος τρόπος, όπως η ίδια δήλωσε, προκειμένου να ξεχαστεί και να αποσπάσει την προσοχή της. Ωστόσο τα άλυτα θέματα, οι ανοιχτές πληγές, και το γεγονός πως δεν έχεις επεξεργαστεί πρώτα τα όσα έχουν συμβεί σε έναν χωρισμό, θα δημιουργήσουν προβλήματα σε μια νέα σχέση.

Ως γνωστόν όμως, η Κιμ δεν μετανιώνει για τίποτα και προτιμά να βλέπει τις εμπειρίες της ζωής της, είτε θετικές, είτε αρνητικές, ως μαθήματα.

«Δεν θέλω να δω την εμπειρία του χωρισμού μου, με αρνητικό τρόπο. Δεν πρόκειται να μεταφέρω στη ζωή μου, κάθε κακό πράγμα που μπορεί να συμβεί. Αντιθέτως θα σκεφτώ: Τι υποτίθεται ότι πρέπει να μάθω από αυτό; Πώς αυτό θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο;».

Jenny.Gr
Splash News

Όσα δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν για το διαζύγιο με τον Κάνιε

Οι σκέψεις της Κιμ δεν περιορίστηκαν μόνο στο πρόσφατο επεισόδιο. Πριν από μερικές ημέρες, η ίδια μίλησε ανοιχτά και για τον δύσκολο χωρισμό της, αναφερόμενη στον Κάνιε, ο οποίος έχει γίνει ένας άλλος άνθρωπος από αυτόν που γνώρισε.

«Είναι απαίσιο όταν κάποιος δεν βλέπει πόσο διαφορετικός έχει γίνει. Μου προκαλεί πραγματικά σύγχυση, είναι τόσο διαφορετικός από το πρόσωπο που παντρεύτηκα. Αυτόν αγαπούσα και αυτόν θυμάμαι. Θα έκανα τα πάντα για να πάρω πίσω αυτό το πρόσωπο».

«Νιώθω τόσο άσχημα γι’ αυτόν», συνέχισε. «Δεν νομίζω καν ότι αισθάνεται άσχημα για τον εαυτό του, γιατί δεν νομίζω ότι ξέρει καν πώς να το κάνει», είπε, αποκαλύπτοντας ότι δεν έχει μιλήσει στον Κάνιε για τα αντισημιτικά του διαδικτυακά παραληρήματα, επειδή φοβάται ότι «πιθανώς θα ξεσπάσει εναντίον μου».

Τον Μάρτιο του 2022, Κιμ και Κάνιε χώρισαν έπειτα από έξι χρόνια γάμου. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2011 και απέκτησε την πρώτη του κόρη, τη Νορθ, 10 ετών, τον Ιούνιο του 2013. Τελικά παντρεύτηκαν το 2014 και απέκτησαν άλλα τρία παιδιά: Τον Σέιντ, 7 ετών, τον Σικάγο, 5 ετών, και τον Ψαλμ, 4 ετών.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.