CELEBRITIES

Κιμ Καρντάσιαν και Τομ Μπρέιντι φλέρταραν σε πάρτι - Θα είναι τo νέο hot ζευγάρι του LA;


Τόνια Τζάφερη

13 Ιουλίου 2023

Κιμ Καρντάσιαν και Τομ Μπρέιντι φλέρταραν σε πάρτι - Θα είναι τo νέο hot ζευγάρι του LA;
@kimkardashian / instagram
Τελικά ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν είναι ο επόμενος εκλεκτός της Καρντάσιαν. Η θέση πιθανώς ανήκει στον Τομ Μπρέιντι

Την περασμένη εβδομάδα έγινε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και περιβόητα πάρτι των ΗΠΑ και του Χόλιγουντ. Ο εκατομμυριούχος Μάικλ Ρούμπιν διοργάνωσε στα Χάμπτονς ένα θεματικό πάρτι για τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου, στο οποίο παρευρέθηκαν όλοι οι celebrities.

Τα βλέμματα ωστόσο εστίασαν ξανά στην Κιμ Καρντάσιαν, η οποία όπως φάνηκε απόλαυσε στο έπακρο την βραδιά, έχοντας την παρέα του Τομ Μπρέιντι. Στην αρχή, η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το πάρτι, στο οποίο ποζάρει με τον ποδοσφαιριστή Κιλιάν Εμπαπέ, δίνοντας αφορμή για σχόλια περί σχέσης ανάμεσα τους. Tα περισσότερα βέβαια ήταν κακόβουλα και παρότρυναν την Κιμ να μείνει μακριά από τον Κιλιάν.

Jenny.Gr
@kimkardashian / instagram

Όλα δείχνουν όμως, πως το πρόσωπο που την ενδιαφέρει είναι τελικά ο επίσης ποδοσφαιριστής του Αμερικανικού ποδοσφαίρου και πρώην σύζυγος της Ζιζέλ, Τομ Μπρέιντι.

Οι δυο τους φαίνονται σε στιγμιότυπα να συζητούν, να χαμογελούν, ενώ σύμφωνα με τις πηγές των ξένων δημοσιευμάτων, υπήρχε έντονο φλερτ και ενθουσιασμός ανάμεσα τους. Από τον Μάιο, είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φήμες, πως Κιμ Καρντάσιαν και Τομ Μπρέιντι έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους, χωρίς ωστόσο να επισημοποιηθεί κάτι δημόσια.


Πηγή της Daily Mail δήλωσε: «Η Κιμ και ο Τομ φλέρταραν πολύ έντονα στο πάρτι του Ρούμπιν και εθεάθησαν στη διάρκεια της ημέρας στην παραλία μαζί και το βράδυ να χορεύουν πάλι μαζί», ενώ πρόσθεσε ότι ο Τομ είναι ακριβώς ο τύπος της.

Περισσότερες εικόνες από το πάρτι που παρευρέθηκαν Κιμ Καρντάσιαν και Τομ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.