CELEBRITIES

Ο Ουίλιαμ αφαίρεσε από το βασιλικό μισθολόγιο την αδερφή της Καμίλα - Το ποσό που λάμβανε ετησίως


JTeam

25 Ιουλίου 2024

Ο Ουίλιαμ αφαίρεσε από το βασιλικό μισθολόγιο την αδερφή της Καμίλα - Το ποσό που λάμβανε ετησίως
Splash by Ideal Image
Ο πρίγκιπας της Ουαλίας φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει περικοπές

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κληρονόμησε το Δουκάτο της Κουρνουάλης από τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, και έτσι πλέον έχει αναλάβει όλες τις αρμοδιότητες που είχε εκείνος ως πρίγκιπας. Ο Ουίλιαμ, λοιπόν, θέλησε να επανεξετάσει όλα τα έξοδα του Δουκάτου και μετά από αυτή την μελέτη, έλαβε την απόφαση να θέσει εκτός του βασιλικού μισθολογίου την αδερφή της βασίλισσας Καμίλα, Άναμπελ Έλιοτ.

Η Άναμπελ Έλιοτ βρίσκονταν στη λίστα με τη βασιλική μισθοδοσία τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Το 2005, ο βασιλιάς Κάρολος την είχε προσλάβει για να επιβλέπει τις εξοχικές κατοικίες του Δουκάτου, να ασχολείται με τη συντήρηση των γραφείων και να φροντίζει για το φυτώριο των κτημάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Telegraph, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν έλαβε αυτή την απόφαση με βάση την απόδοση της Άναμπελ Έλιοτ ούτε αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα μαζί της. Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές. Όσον αφορά τώρα στον μισθό της, αυτός κυμαίνονταν περίπου από 25.000 δολάρια ως 106.000 δολάρια στον μισθό της.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Όπως αναφέρεται, η 75χρονη έμεινε για πρώτη φορά απλήρωτη, μετά από 20 χρόνια που παρείχε τις υπηρεσίες της στο παλάτι και τη βασιλική οικογένεια. Προς το παρόν, οι πληροφορίες δεν αναφέρουν, αν ο βασιλιάς Κάρολος αντέδρασε με αυτή την αλλαγή, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως είναι μια απόφαση που ανήκει πλέον στη δικαιοδοσία του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Αυτή η αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη ότι ο Ουίλιαμ λαμβάνει ετήσιο μισθό 30.000.000 δολάρια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.