CELEBRITIES

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σελίν Ντιόν και Lady Gaga θα ερμηνεύσουν το «La Vie en Rose» στην τελετή έναρξης


JTeam

25 Ιουλίου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σελίν Ντιόν και Lady Gaga θα ερμηνεύσουν το «La Vie en Rose» στην τελετή έναρξης
SPLASH via Ideal Image
Σύμφωνα με τον Guardian, η Σελίν Ντιόν θα μοιραστεί το stage στους Ολυμπιακούς αγώνες με τη Lady Gaga

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η είδηση πως η Σελίν Ντιόν θα επιστρέψει στη σκηνή. Κι όχι απλώς θα επιστρέψει στη σκηνή, αλλά θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, λαμβάνοντας 2.000.000 δολάρια. Η ίδια, βέβαια, δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμη. Τα διεθνή μέσα, από την άλλη, το θεωρούν δεδομένο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Guardian, η Σελίν Ντιόν θα μοιραστεί το stage στους Ολυμπιακούς αγώνες με τη Lady Gaga. Οι δύο καλλιτέχνιδες, θα ερμηνεύσουν ένα από τα πιο εμβληματικά γαλλικά τραγούδια, το «La Vie en Rose», της Εντίθ Πιαφ, το οποίο κυκλορόφησε το 1947.

Υπενθυμίζουμε πως η Σελίν Ντιόν βρίσκεται στο Παρίσι από τη Δευτέρα (22/07), όπου και έφτασε με ιδιωτικό τζετ από το σπίτι της στο Λας Βέγκας. Διαμένει σε μια πολυτελή σουίτα στο Royal Monceau στα Ηλύσια Πεδία. Στο ίδιο ξενοδοχείο εθεάθη και η Lady Gaga.

«Υπάρχει ακόμη τόση ομορφιά»

Παρά το γεγονός πως η Σελίν, από την πλευρά της, δεν έχει επιβεβαιώσει πως θα εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η ίδια μοιράστηκε μέσα από το IG μια σειρά φωτογραφιών από την παραμονή της στο Παρίσι.

«Κάθε φορά που επιστρέφω στο Παρίσι, θυμάμαι πως υπάρχει ακόμη τόση ομορφιά και χαρά να βιώσει ακόμα κανείς στον κόσμο. Αγαπώ το Παρίσι και είμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα! Ευχαριστώ τους υπέροχους φίλους στον Λούβρο!», έγραψε στη λεζάντα στα αγγλικά και στα γαλλικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.