CELEBRITIES

Η Σελίν Ντιόν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Το ποσό που θα λάβει για ένα τραγούδι


JTeam

24 Ιουλίου 2024

Η Σελίν Ντιόν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Το ποσό που θα λάβει για ένα τραγούδι
Splash by Ideal Image
Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει στη σκηνή και η πρώτη εμφάνισή της θα γίνει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Σελίν Ντιόν βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως διέρρευσε στον τύπο, όμως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης την Παρασκευή (26/07), κάνοντάς την ακόμα πιο λαμπερή. Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, θα ερμηνεύσει ένα - και μόνο - τραγούδι, για το οποίο, βέβαια, θα πληρωθεί αδρά.

Σύμφωνα με το TMZ, η Σελίν Ντιόν θα λάβει το ποσό των 2.000.000 δολαρίων για την ολιγόλεπτη εμφάνισή της. Μπορεί επίσημη τοποθέτηση από την πλευρά της διοργάνωσης να μην έχει υπάρξει προς το παρόν, ωστόσο η τραγουδίστρια εθεάθη στους δρόμους του Παρισιού, λίγο μετά την άφιξή της στην Πόλη του Φωτός.

Επιλέγοντας ένα μαύρο κοστούμι με ένα λευκό πουκάμισο, έχοντας τα μαλλιά της αλογοουρά και φορώντας ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου, η τραγουδίστρια έγινε σχεδόν αμέσως αντιληπτή από τους fans της. Η ίδια ήταν χαμογελαστή και τους ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την τραγουδίστρια, αν θα εμφανιστεί στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο εκείνη παρέμεινε σιωπηλή, θέλοντας να κρατήσει την εμφάνισή της έκπληξη. Να θυμίσουμε πως αυτή η εμφάνιση είναι η πρώτη μετά από πολύ καιρό για τη Σελίν Ντιόν. Από τον Δεκέμβριο του 2022 - που ανακοίνωσε την ακύρωση της περιοδείας της - έχει αποσυρθεί λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Να θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια έχει διαγνωστεί με Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου και καθημερινά δίνει τη δική της μάχη για να το οριοθετήσει και να ανακουφιστεί από τα συμπτώματα. Άλλες ημέρες είναι καλύτερες, άλλες όχι. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Σελίν Ντιόν έχει ξεκινήσει πρόβες και για τις επερχόμενες συναυλίες της το φθινόπωρο στο Λας Βέγκας, που η καθεμία θα έχει διάρκεια 70 λεπτά.

Στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, η τραγουδίστρια μιλάει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας, τονίζοντας πως από την πρώτη στιγμή το κοίταξε κατάματα και δεν το έβαλε κάτω. Η Σελίν Ντιόν, με την αστείρευτη εσωτερική δύναμη και την αγάπη της για τη ζωή και τη μουσική, αποτελεί πρότυπο για όλες τις γυναίκες εκεί έξω. Μέσα από την προσωπική εξομολόγησή της, η ίδια έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση.

«Η ζωή δεν σου δίνει απαντήσεις. Απλά, πρέπει να τη ζήσεις. Έχω αυτή την ασθένεια για κάποιο άγνωστο λόγο. Όπως το βλέπω, έχω δύο επιλογές. Είτε προπονούμαι σαν αθλήτρια και δουλεύω πολύ σκληρά, είτε σβήνω και τελειώνει, μένω σπίτι, ακούω τα τραγούδια μου, στέκομαι μπροστά στον καθρέφτη μου και τραγουδάω στον εαυτό μου.

Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της. Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα show. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις. Μου λείπει πολύ ο κόσμος, μου λείπει. Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.