CELEBRITIES

Σελίν Ντιόν για Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα»


JTeam

29 Ιουλίου 2024

Σελίν Ντιόν για Ολυμπιακούς Αγώνες: «Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα»
SPLASH via Ideal Image
Η φωνή της Σελίν Ντιόν συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους σε κάθε άκρη του κόσμου

H Σελίν Ντιόν επέστρεψε στη σκηνή στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και μας χάρισε μια μνημειώδη στιγμή. Η παγκόσμια σταρ, ανεβασμένη στον Πύργο του Άιφελ ερμήνευσε τον «Ύμνο της Αγάπης» που γνωρίσαμε από τη φωνή της Εντίθ Πιάφ.

Η ζωντανή εμφάνισή της, σηματοδοτεί την πρώτη συναυλία της μετά την αποκάλυψή της ότι πάσχει από την αυτοάνοση νόσο που ονομάζεται «Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου». «Η φωνή μου, είναι ο μαέστρος της ζωής μου», είχε πει η ίδια στα στα πρώτα πλάνα στο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της. «Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο». Και τώρα, με τη φωνή της, η Σελίν Ντιόν συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους σε κάθε άκρη του κόσμου.

Μετά την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η ίδια ανέφερε μέσω σχετικής ανάρτησής της, ότι ήταν τιμή της να βρεθεί στην Πόλη του Φωτός και να ερμηνεύσει ένα ιστορικό τραγούδι, σε μια ιστορική διοργάνωση. Μέσα από τα social media, η παγκόσμια σταρ αποχαιρέτησε την Πόλη του Φωτός με μία φωτογραφία, κοιτώντας νοσταλγικά τη θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της.

«Ουάου, τι νύχτα. Ευχαριστώ όλους όσoι βοήθησαν να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Και τώρα, ήρθε η ώρα να φύγουμε! Θα μου λείψεις Παρίσι», έγραψε η Σελίν Ντιόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.