CELEBRITIES

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σελίν Ντιόν και Lady Gaga δεν πήραν ούτε ένα δολάριο από την εμφάνισή τους


JTeam

31 Ιουλίου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σελίν Ντιόν και Lady Gaga δεν πήραν ούτε ένα δολάριο από την εμφάνισή τους
Instagram
Οι νέες πληροφορίες αλλάζουν όσα γνωρίζαμε

Σελίν Ντιόν και Lady Gaga εμφανίστηκαν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων την Παρασκευή (26/7) και προκάλεσαν ανατριχίλα. Η εμφάνιση της Σελίν Ντιόν, φυσικά, είχε άλλη απήχηση στο ευρύ κοινό, καθώς με την ερμηνεία του «Ύμνου της Αγάπης», ουσιαστικά επέστεψε στο πάθος της, το τραγούδι, μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου.

Πριν από την τελετή έναρξης, τα διεθνή media ανέφεραν πως η ερμηνεύτρια θα «πληρωνόταν αδρά», λαμβάνοντας 2 εκατομμύρια δολάρια για «ένα τραγούδι» και πως η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων θα κάλυπτε κάθε έξοδό της με μια πηγή να ισχυρίζεται ότι «πληρώνουν έναν τόνο χρήματα. Γελοίο ποσό». Ωστόσο, πλέον, οι πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό, έχουν αλλάξει.

Έτσι, ένας εκπρόσωπος διέψευσε τον ισχυρισμό ότι οι δύο τραγουδίστριες έλαβαν αστρονομική αμοιβή για την εμφάνισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. «Σε αντίθεση με πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης, οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια των Αγώνων του Παρισιού 2024 δεν θα λάβουν καμία αμοιβή για την απόδοσή τους». Συνεχίζοντας, ο εκπρόσωπος τόνισε: «Η απόφασή τους να εμφανιστούν κάτω από αυτές τις συνθήκες, αντανακλά την επιθυμία τους να είναι μέρος ενός ιστορικού γεγονότος για τη Γαλλία και τον κόσμο του αθλητισμού».

Παρ' όλα αυτά, η Σελίν Ντιόν εξέφρασε τον ενθουσιασμό της που βρέθηκε στο Παρίσι, μιλώντας για την εμφάνισή της στους θερινούς αγώνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία που τράβηξε στο Μουσείο του Λούβρου, η Σελίν εξέφρασε πόσο πολύ απολαμβάνει την επιστροφή της στην πόλη που αγαπά.

«Κάθε φορά που επιστρέφω στο Παρίσι, θυμάμαι ότι υπάρχει τόση ομορφιά και χαρά στον κόσμο», έγραψε στις 24 Ιουλίου. «Αγαπώ το Παρίσι και είμαι τόσο χαρούμενη που επέστρεψα! Ευχαριστώ τους υπέροχους φίλους μας στο Λούβρο!».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.