CELEBRITIES

Η Μπλέικ Λάιβλι αποκάλυψε το δώρο που της έκανε κάθε εβδομάδα ο Ράιαν Ρέινολντς, στην αρχή της σχέσης τους


JTeam

9 Αυγούστου 2024

Η Μπλέικ Λάιβλι αποκάλυψε το δώρο που της έκανε κάθε εβδομάδα ο Ράιαν Ρέινολντς, στην αρχή της σχέσης τους
SPLASH via Ideal Image
Η Μπλέικ Λάιβλι είπε ότι ο Ράιαν Ρέινολντς έκανε τα πάντα για να υπάρχει άπλετος ρομαντισμός στη σχέση τους

Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς παντρεύτηκαν Σεπτέμβριο του 2012, δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας «Green Lantern». Σήμερα, έχουν τέσσερα παιδιά και παραμένουν σταθερά ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγες μέρες στο περιοδικό People, η Μπλέικ Λάιβλι αποκάλυψε ότι ο Ράιαν Ρέινολντς έκανε τα πάντα για να υπάρχει άπλετος ρομαντισμός στη σχέση τους, όταν άρχισαν να κάνουν dating. «Όταν ο σύζυγός μου και εγώ ξεκινήσαμε να βγαίνουμε, μου έστελνε ένα μπουκέτο λουλούδια κάθε εβδομάδα», θυμήθηκε η Μπλέικ Λάιβλι.

@people Both #BlakeLively and #LilyBloom love a good bouquet of flowers. 💐 #RyanReynolds #JennySlate #ItEndsWithUs #CelebrityCouple ♬ Beautiful - Soft boy

Η ηθοποιός, είπε πως ο Ράιαν Ρέινολντς μαζί με τα λουλούδια «έστελνε πάντα μια κάρτα που έγραφε κάτι αστείο ή συναισθηματικό που είπε ένας από εμάς», εκείνη την εβδομάδα. «Ήταν σαν κάποιος να σε βλέπει εκείνη τη στιγμή ή να θυμάται μια αστεία ιστορία που έχουμε πει. Θα του έλεγα κάτι αστείο που συνέβη στη μέρα μου ή κάτι γλυκό που είπαμε ή κάτι που είχαμε να περιμένουμε, και εκείνος πάντα το έγραφε στην κράτα, σε μια μικρή πρόταση, με πέντε λέξεις, επτά λέξεις, σαν, ένα μικρό απόσπασμα της εβδομάδας μας».

«Ήταν ένα τόσο όμορφο, ρομαντικό πράγμα αυτό που έκανε. Τώρα έχουμε 4.000 παιδιά!», πρόσθεσε η ηθοποιός γελώντας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.