CELEBRITIES

Ζόι Κράβιτζ: «Είναι πολύ ωραίο να κάνεις μια ταινία, αλλά όταν την κάνεις με τον έρωτα της ζωής σου, είναι ακόμα πιο ωραίο»


JTeam

9 Αυγούστου 2024

Ζόι Κράβιτζ: «Είναι πολύ ωραίο να κάνεις μια ταινία, αλλά όταν την κάνεις με τον έρωτα της ζωής σου, είναι ακόμα πιο ωραίο»
SPLASH via Ideal Image
H νέα, σπάνια, τρυφερή αναφορά της Ζόι Κράβιτζ στον Τσάνινγκ Τέιτουμ, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη

Είναι ένα ζευγάρι που επιλέγει να κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ένα ζευγάρι που θέλει να προστατέψει την ιδιωτική του ζωή, γι’ αυτό και η νέα, σπάνια, τρυφερή αναφορά της Ζόι Κράβιτζ στον Τσάνινγκ Τέιτουμ, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας, Blink Twice, στην οποία η Ζόι Κράβιτζ έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο για να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον πρωταγωνιστή και σύντροφό της, Τσάνινγκ Τέιτουμ. Πριν από την προβολή της ταινίας στο DGA Theatre του Λος Άντζελες, κι ενώ η Κράβιτζ μιλούσε για το καστ και το συνεργείο που δούλεψαν στην ταινία, είπε στο κοινό ότι «θα αφιερώσει μόνο ένα δευτερόλεπτο για να μιλήσει για τον αγαπημένο της», διαβάζοντας ένα σημείωμα που είχε γράψει.

«Από την παραγωγή μέχρι την εκτέλεση της ταινίας, από τις ομιλίες μέχρι το να κρατάω το κεφάλι στα πόδια μου ενώ έκλαιγα στο πάτωμα του μπάνιου επειδή νόμιζα ότι τα σκάτωσα όλα, σε ευχαριστώ που με άφησες να γίνω πραγματικά ψυχοπαθής. Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου», είπε αρχικά η Ζόι Κράβιτζ. «Το να κάνουμε μαζί αυτήν την ταινία, ήταν μια φοβερά μεγάλη περιπέτεια. Σε ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκες να σε κατευθύνω. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο να κάνεις μια ταινία, αλλά όταν το κάνεις με τον έρωτα της ζωής σου, είναι ακόμα πιο ωραίο», κατέληξε.

To Blink Twice, είναι μια νέα ταινία σε σκηνοθεσία και σενάριο της Ζόι Κράβιτζ, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, υποδυόμενος τον Slater King, έναν δισεκατομμυριούχο, ο οποίος γνωρίζει τη Φρίντα (Νάομι Άκι) σε γκαλά για συγκέντρωση χρημάτων. Την προσκαλεί να ακολουθήσει αυτόν και τους φίλους του σε διακοπές στο ιδιωτικό του νησί, όπου τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν στραβά. Κάτι που ξεκινάει ως διασκεδαστικές διακοπές, τελικά εξελίσσεται σε έναν εφιάλτη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.