CELEBRITIES

Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ πηδάνε από ελικόπτερο στη θάλασσα και γίνονται viral


JTeam

13 Αυγούστου 2024

Katy Perry - Orlando Bloom
© instagram/katyperry
Το βίντεο που θυμίζει σκηνή από ταινία δράσης

Τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου, η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι δημοσίευσε στο Instagram μερικές φωτογραφίες που δείχνουν την ίδια και τον σύντροφό της, τον ηθοποιό Ορλάντο Μπλουμ, να πηδούν από ένα ελικόπτερο στον ωκεανό. Στην πρώτη φωτογραφία, ο Μπλουμ κρατά την κάμερα σε λειτουργία selfie καθώς το ζευγάρι πηδά από το αεροσκάφος.

Στη συνέχεια βλέπουμε ένα μοντάζ από κλιπ που ξεκινάει με την Πέρι να τραβάει τον Μπλουμ και τον ωκεανό πριν στρέψει την κάμερα προς το πρόσωπό της. Το ζευγάρι κάθεται στην άκρη του ελικοπτέρου καθώς ο Μπλουμ μετρά αντίστροφα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, πηδούν από το ελικόπτερο κατευθείαν στον ωκεανό. Μόλις μπουν στο νερό, ο Μπλουμ τραβάει τον ίδιο και την Πέρι καθώς ανεβαίνουν στην επιφάνεια.

Η Κέιτι Πέρι συνόδευσε την ανάρτηση με στίχους από το νέο της single, "Lifetimes": "Όπως τα αστέρια είναι στον ουρανό. Εσύ κι εγώ θα βρίσκουμε ο ένας τον άλλον. Σε κάθε ζωή.”

Εννοείται ότι τόσο κάτω από την ανάρτηση, όσο και στο twitter δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν την τολμηρή κίνηση του ζευγαριού, ενώ κάποιοι έγραψαν ότι έμοιαζε σαν σκηνή από γυρίσματα ταινίας. Άλλοι πάλι αστειεύτηκαν ότι η Κέιτι Πέρι δεν ξέρει να βουτάει εξαιτίας της στάσης του σώματός της καθώς έπεφτε. Ο Μπλουμ, από την άλλη, έχει περισσότερη εμπειρία αφού έχει αδυναμία στα extreme sports -ρίξε μια ματιά στο instagram του και θα καταλάβεις τι εννοούμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.