CELEBRITIES

F1: Ο Μπραντ Πιτ εντυπωσίασε τον Χάμιλτον με τις οδηγικές του ικανότητες


JTeam

13 Αυγούστου 2024

F1: Ο Μπραντ Πιτ εντυπωσίασε τον Χάμιλτον με τις οδηγικές του ικανότητες
SPLASH via Ideal Image
Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, δεν περίμενε ποτέ στη ζωή του πως θα τον εκπλήξουν οι ικανότητες στην οδήγηση ενός σταρ του Χόλιγουντ

Στις 25 Ιουνίου 2025 θα βγει στους κινηματογράφους η πολυαναμενόμενη ταινία «F1» με θέμα τη Formula 1 και πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ. Ήδη έχουμε δει το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την ταινία, με τον διάσημο ηθοποιό να τίθεται αντιμέτωπος με αστέρες του σπορ όπως οι Λιούις Χάμιλτον και Μαξ Φερστάπεν.

Στην ταινία, ο Μπραντ Πιτ θα υποδυθεί τον Σόνι Χέιζ, έναν πρώην οδηγό αγώνων της Formula 1 που επιστρέφει στο άθλημα για να γίνει μέντορας του νεαρού και ταλαντούχου οδηγού Τζόσουα Πιρς, τον οποίο υποδύεται ο Ντάμσον Ίντρις. Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Τζόζεφ Κοζίνσκι και η παραγωγή του Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ενώ στην παραγωγή συμμετέχει και ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον.

Διάβασε τη συνέχεια στο gazzetta.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.