CELEBRITIES

Ντακότα Τζόνσον: Διέψευσε τις φήμες χωρισμού από τον Κρις Μάρτιν με τον πιο άμεσο τρόπο


JTeam

19 Αυγούστου 2024

Ντακότα Τζόνσον: Διέψευσε τις φήμες χωρισμού από τον Κρις Μάρτιν με τον πιο άμεσο τρόπο
Getty Images @RB/Bauer-Griffin
Ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον παραμένουν ζευγάρι

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα η σχέση της Ντακότα Τζόνσον και του Κρις Μάρτιν βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων, μετά από μια δημοσίευση της Daily Mail που υποστήριζε πως το ζευγάρι χωρίζει ύστερα από επτά χρόνια κοινής πορείας. «Το ζευγάρι έχει αποδεχθεί ότι η σχέση του τελείωσε και είναι καλύτερα να προχωρήσει», ανέφερε ανώνυμη πηγή.

Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, διεθνή μέσα που ασχολούνται με το lifestyle διέψευσαν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, υποστηρίζοντας πως ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον παραμένουν ζευγάρι. Οι φήμες περί κρίσης στη σχέση τους τάραξαν και τις δύο πλευρές και το περιβάλλον του ζευγαριού έσπευσε να ξεκαθαρίσει το πεδίο.

Η αλήθεια είναι πως στο μυαλό - αν όχι όλων - των περισσότερων από εμάς, ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον αποτελούσαν ένα από τα ομορφότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, που η σχέση τους είχε αντέξει στον χρόνο και παρέμεναν ερωτευμένοι. Η κίνηση της ηθοποιού να μην ακολουθήσει τον τραγουδιστή στην περιοδεία του με τους Coldplay, αλλά και μια φωτογραφία της χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους πυροδότησαν τις φήμες, ωστόσο όλα δείχνουν πως ήταν απλώς φήμες.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου, η Ντακότα Τζόνσον εθεάθη στους δρόμους του Μαλιμπού, φορώντας το σμαραγδένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Κρις Μάρτιν. Η ηθοποιός διέψευσε με τον πιο άμεσο τρόπο τον χωρισμό τους. Την ίδια ημέρα, εκπρόσωπος του ζευγαριού ανακοίνωσε στο Madame Web πως είναι «ευτυχισμένο μαζί».

«Είχαν σκαμπανεβάσματα, αλλά τώρα είναι καλά και προχωρούν δυνατά», ανέφερε μια άλλη πηγή στο People. Όλα δείχνουν πως τα προβλήματα στη σχέση της Ντακότα Τζόνσον και του Κρις Μάρτιν ξεπεράστηκαν και οι δυο τους προχωρούν μπροστά, κάνοντας νέα σχέδια για το κοινό μέλλον τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.