CELEBRITIES

Φήμες λένε ότι Κρις Μάρτιν και Ντακότα Τζόνσον χώρισαν μετά από 7 χρόνια σχέσης - Τι λένε άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον


JTeam

17 Αυγούστου 2024

Ντακότα Τζόνσον - Κρις Μάρτιν
© SPLASH via Ideal Image
Οι δικοί τους λένε ότι το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και ερωτευμένο

Ο Κρις Μάρτιν και η Ντακότα Τζόνσον είναι ζευγάρι τα τελευταία 7 χρόνια και μάλιστα ένα από τα αγαπημένα της σόουμπιζ, ίσως λόγο του αφόρητου coolness που διακατέχει και τους δύο. Αν και δεν κάνουν συχνά κοινές εμφανίσεις έξω, δεν είναι λίγες οι φορές που οι παπαράτσι έχουν εντοπίσει την Ντακότα να βρίσκεται στις πόλεις που κάνει περιοδεία ο Κρις με τους Coldplay.

Λίγες ώρες πριν, όμως, η Daily Mail ανέφερε ότι το ζευγάρι που ακούγεται ότι έχει αρραβωνιαστεί από το 2020, τώρα τραβάει χωριστούς δρόμους. «Το ζευγάρι έχει αποδεχθεί ότι η σχέση τους τελείωσε και είναι καλύτερα να προχωρήσουν«», ανέφερε ανώνυμη πηγή στο tabloid.

PageSix και People επιστράτευσαν τις δικές τους πηγές και αποφάνθηκαν ότι πρόκειται για ψευδείς φήμες και ότι «ο Κρις και η Ντακότα είναι μαζί και καλά». Δεν παρέλειψαν, όμως, να αναφέρουν ότι η Ντακότα Τζόνσον ακολούθησε τον Κρις Μάρτιν στη συναυλία του στο Γκλάστονμπερι, αλλά όχι στην περιοδεία στην Ευρώπη, ενώ εθεάθη νωρίτερα τον Αύγουστο στο Μαλιμπού χωρίς το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

Αν και είναι ζευγάρι από το 2017, είχαν χωρίσει για ένα μικρό διάστημα και από το 2019 είναι ξανά μαζί. Και ενώ αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους για τη σχέση τους, η Ντακότα είχε αναφέρει, μιλώντας για την κατάθλιψη που πέρασε το 2023, ότι ο σύντροφός της την έβγαλε από μια δύσκολη στιγμή.

Αντίστοιχα, ο Κρις Μάρτιν, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας των Coldplay τον Οκτώβριο του 2021, αφιέρωσε το τραγούδι του «Universe» στην Ντακότα λέγοντας «Αυτό είναι για το σύμπαν μου και εκείνη είναι εδώ».

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι στο Χόλιγουντ όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Και αν άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για χωρισμό του ζευγαριού, τα πράγματα μάλλον δεν είναι πολύ καλά...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.